HerNews.gr
Μόδα

Margot Robbie – Ryan Gosling: Η πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ως “Barbie & Ken”

Η Margot Robbie και ο Ryan Gosling έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για την πολυαναμενόμενη ταινία της Greta Gerwig «Barbie» κατά τη διάρκεια του CinemaCon στο Λας Βέγκας την Τρίτη, και ντύθηκαν ακριβώς για την περίσταση.

Η Robbie, η οποία υποδύεται την Barbie στην ταινία, πόζαρε για φωτογραφίες με ροζ τοπ (1.290 δολαρίων) και μίνι φούστα (1.220 δολαρίων) από την Prada σε συνδυασμό με peep-toe γόβες Christian Louboutin στην ίδια girly απόχρωση.

Συνδύασε τέλεια το look με ένα χρυσό βραχιόλι και τα ξανθά μαλλιά της σε πλαϊνή χωρίστρα για να αναδείξει τα minimal, αλλά εντυπωσιακά κοσμήματα. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARBIE (@barbiethemovie)

Ο Ryan Gosling, που υποδύεται τον Ken, φόρεσε  ένα λευκό μπλουζάκι με το όνομα της Greta Gerwig που είναι η σκηνοθέτης της ταινίας στο μπροστινό μέρος με την κλασική γραμματοσειρά Barbie, το οποία συνδύασε με ένα bomber μπουφάν Carhartt στο χρώμα της τσίχλας.

Τα μαλλιά του ήταν πιο μακριά και πιο σκούρα από το πλατινέ κούρεμα που έχει στην ταινία.

Ενώ βρισκόταν στη σκηνή, η Margot Robbie περιέγραψε το να παίξει την εμβληματική κούκλα της Mattel μια «τεράστια και συναρπαστική ευκαιρία – και μια σπάνια ευκαιρία», ενώ ο Gosling παραδέχτηκε ότι αμφέβαλλε για το «Ken-ergy» του όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα.

«Ζούσα τη ζωή μου και μετά μια μέρα, έβαφα τα μαλλιά μου, ξύριζα τα πόδια μου και  φορούσα προσαρμοσμένες στολές νέον και έκανα ρόλερ στην παραλία της Βενετίας», θυμάται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BARBIE (@barbiethemovie)

Το “barbiecore trend” και η κυκλοφορία της ταινίας

Τα πρώιμα στιγμιότυπα από την ταινία πυροδότησαν μια τρέλα με τη μόδα Barbiecore το περασμένο καλοκαίρι, με διασημότητες όπως η Khloé Kardashian, η Megan Fox και η Hailey Bieber να έχουν καυτές ροζ εμφανίσεις εμπνευσμένες από την Barbie.

Στην πολυαναμενόμενη ταινία της Gerwig, ο Gosling και η Robbie θα εμφανιστούν μαζί με τους Dua Lipa , Simu Liu , Michael Cera, America Ferrera και Kate McKinnon.

Η «Barbie» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bella Hadid: Κάνει το “nerd” look να δείχνει πιο κομψό και σέξι από ποτέ!

HerNews ka

Αυτή η απλή λεπτομέρεια θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που φοράτε το τζιν σας

HerNews ka

Kim Kardashian: Σχεδιάστρια μόδας δίπλα στους Dolce & Gabbana – Μάγεψε η συλλογή «Ciao Kim»

Her News