HerNews.gr
Σχέσεις

Μερικές από τις καλύτερες ρομαντικές ταινίες για να παρακολουθήσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το ταίρι σας

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, παρακολουθούμε ρομαντικές κωμωδίες όλο το χρόνο. Αλλά οι ταινίες για τις δοκιμασίες των σχέσεων και το να βάζεις τον εαυτό σου εκεί έξω στο όνομα της αγάπης, έγιναν διαφορετικά γύρω από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Και οποιαδήποτε από αυτές τις ταινίες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ο τέλειος τρόπος για να χαλαρώσετε στον καναπέ με τον αγαπημένο σας.

Σε τελική ανάλυση, η ροή μιας ρομαντικής ταινίας στο Netflix (ή στην πλατφόρμα της επιλογής σας) είναι μια εύκολη και οικονομική δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου , είτε με τον σύντροφό σας είτε με τις καλύτερες σας φίλες .

Αυτή η λίστα με τις κορυφαίες ταινίες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σας διευκολύνει να συμφωνήσετε για μια ταινία που θα δείτε μαζί στις 14 Φεβρουαρίου.

 Είτε χιονίζει έξω είτε περνάτε αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πιο ζεστό καιρό, αυτές οι ρομαντικές ταινίες θα αποδώσουν τη ζεστή ατμόσφαιρα . Έτσι, χαλαρώστε με ένα νόστιμο σνακ για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δείτε μια (ή περισσότερες) από τις καλύτερες ταινίες που επιλέξαμε για εσάς.

1.«The Wedding Singer» (1998)

Αυτό το κλασικό ρομάντζο του Άνταμ Σάντλερ και της Ντρου Μπάριμορ αναδεικνύει τα καλύτερα της δεκαετίας του ’80, από τη μόδα μέχρι τις αναφορές του Ντέιβιντ Μπάουι στο δολοφονικό soundtrack. Αυτή η ταινία θα σας κάνει να γελάσετε με τις κλασικές κωμικές γελοιότητες του Σάντλερ (και ίσως ακόμη και να δακρύσετε με τη χαριτωμενία όλων αυτών).

2. “My Big Fat Greek Wedding” (2002)

Όταν η Τούλα Πορτοκάλος ερωτεύεται τον τέλειο άντρα, πρέπει να τον συστήσει στην τεράστια, αυταρχική ελληνική οικογένειά της και να ανακοινώσει ότι…. ωχ δεν είναι Έλληνας. Δείτε καθώς ακολουθεί το οικογενειακό δράμα (και πολλή αγάπη).

3. «Music & lyrics» (2007)

Ένας ξεφτισμένος ποπ σταρ της δεκαετίας του ’80 εξαντλείται από επιλογές όταν του δίνεται η ευκαιρία να γράψει ένα τραγούδι για το μεγαλύτερο ποπ icon  (σκεφτείτε την Britney Spears με τη Shakira σε συνδυασμό με την Kesha), αλλά ήταν πάντα πιο μουσικός και χρειάζεται βοήθεια γράφοντας τις λέξεις. Και ο στιχουργός που βρίσκει είναι λίγο ασυνήθιστη επιλογή.

4. “How to Lose a Guy in 10 Days” (2003)

Αυτή η κλασική ρομαντική κωμωδία δείχνει την εντελώς ανατριχιαστική αστεία σύμπτωση που εμφανίζεται όταν ένας συγγραφέας περιοδικών πηγαίνει σε μια “αποστολή” να παγιδεύσει ένα ραντεβού και μετά να το διώξει, ενώ ο εν λόγω άντρας έχει στοίχημα με το αφεντικό του ότι μπορεί να κάνει οποιαδήποτε γυναίκα τον ερωτευτεί.

5.’Enchanted’ (2007)

Αν νομίζετε ότι το Enchanted είναι μια παιδική ταινία, ξανασκεφτείτε το. Αυτή η ιδιότροπη, ξεκαρδιστική, αξιολάτρευτη ιστορία δείχνει τη φωτεινή πλευρά της αγάπης και η χημεία μεταξύ της αισιόδοξης πριγκίπισσας της Έιμι Άνταμς και του κυνικού του Πάτρικ Ντέμπσεϊ και είναι επίκαιρη.

6. “Love Simon” (2018)

Αυτή η ταινία είναι μια κωμωδία, ένα δράμα και ένα ρομάντζο όλα σε ένα. Ο Σάιμον είναι ένας μαθητής γυμνασίου που έχει ένα εκκολαπτόμενο διαδικτυακό ειδύλλιο με ένα ανώνυμο αγόρι που θα παρακαλάς να μάθεις την ταυτότητα του μέχρι το τέλος της ταινίας. Υπάρχει μόνο ένα θέμα: Δεν έχει κάνει ακόμη coming out στους φίλους και την οικογένειά του.

7. «Είναι περίπλοκο» (2009)

Η Meryl Streep, ο Alec Baldwin και ο Steve Martin πρωταγωνιστούν σε αυτή την κωμωδία που ακολουθεί την επιτυχημένη ιδιοκτήτρια αρτοποιείου, Jane (Streep) καθώς αναζωπυρώνει τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Jake (Baldwin). Η Τζέιν πρέπει τώρα να αποφασίσει μεταξύ ενός νέου ερωτικού ενδιαφέροντος, ενός αρχιτέκτονα που λέγεται Άνταμ (Μάρτιν) και του άντρα που δεν πίστευε ποτέ ότι θα ξαναβρεί τον εαυτό της στο κρεβάτι.

8.”Dirty Dancing” (1987)

Υπάρχει λόγος που αυτή η ταινία είναι κλασική. Πρώτα απ ‘όλα, κανείς δεν βάζει το Baby σε μια γωνία . Και δεύτερον, είναι ένα καλοκαιρινό ειδύλλιο που έχει δράμα, χιούμορ, χορό και στον πυρήνα του είναι να αλλάξεις τον τρόπο που σε βλέπουν οι άνθρωποι. Και με μια νέα συνέχεια στον ορίζοντα, δεν υπάρχει λόγος να μην κάνετε streaming το πρωτότυπο όσο περιμένετε την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία.

9. «Notting Hill» (1999)

Τι πιο γοητευτικό από το να βλέπεις την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Χιου Γκραντ να ερωτεύονται; Τίποτα, αλήθεια. Αυτή η ταινία είναι τέλεια γοητευτική, αστεία και γλυκιά και είναι η τέλεια επιλογή για το βράδυ.

10. “P.S I love you” (2007)

Πάρτε τα χαρτομάντιλα για αυτό, το οποίο αφορά μια νεαρή χήρα που ανακαλύπτει ότι ο εκλιπών σύζυγός της της άφησε μια σειρά από γράμματα για να τη βοηθήσει να προχωρήσει μετά το θάνατό του. Θα σας κάνει να θέλετε να αγκαλιάσετε τον αγαπημένο σας λίγο πιο σφιχτά.

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο σύντροφος μου με απατά: Αυτά είναι τα σημάδια της απιστίας

Her News

Λεκτική Βία: Τι δεν πρέπει ποτέ να κάνει ο σύντροφός σου

Her News b

Ο καλύτερος τρόπος να τσακωθείς με τον σύντροφό σου, σύμφωνα με ψυχολόγους

Her News