HerNews.gr
Μόδα

Pharrell Williams: Διορίστηκε δημιουργικός διευθυντής των ανδρικών ενδυμάτων Louis Vuitton!

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, η Louis Vuitton ανακοίνωσε ότι ο Pharrell Williams θα είναι ο επόμενος δημιουργικός διευθυντής της σειράς ανδρικών ενδυμάτων της μάρκας, ακολουθώντας τα βήματα του αείμνηστου Virgil Abloh.

«H Louis Vuitton είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Pharrell Williams ως τον νέο Ανδρικό Δημιουργικό Διευθυντή. Η πρώτη του συλλογή για τη Louis Vuitton θα αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Ιούνιο κατά τη διάρκεια της Ανδρικής Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι», έγραψε η μάρκα στο Instagram και σε δελτίο τύπου, επιβεβαιώνοντας την είδηση.

Συνεχίζοντας στη δήλωση έγραψαν:

«Ο Pharrell Williams είναι ένας οραματιστής του οποίου τα δημιουργικά σύμπαντα επεκτείνονται από τη μουσική στην τέχνη και στη μόδα,  καθιερώνοντας τον εαυτό του ως πολιτιστικό παγκόσμιο σύμβολο τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο σπάει τα όρια στους διάφορους κόσμους που εξερευνά, ευθυγραμμίζεται με τη θέση του Louis Vuitton ως Πολιτιστικού Μείζονα, ενισχύοντας τις αξίες της καινοτομίας, του πρωτοποριακού πνεύματος και της επιχειρηματικότητας».

Ποιος ήταν ο Virgil Abloh

Ο Abloh, ο οποίος ήταν αγαπητός στη βιομηχανία της μόδας καθώς και στους φίλους του στη μουσική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των Kanye West, Drake , Rihanna, Frank Ocean και άλλων, έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2021 μετά από μια σκληρή μάχη με το καρδιακό αγγειοσάρκωμα, έναν σπάνιο και επιθετικό καρκίνο. Ήταν 41 ετών.

Όσο για τον Pharrell Williams, ο 49χρονος μουσικός παραγωγός δεν είναι άγνωστος στη βιομηχανία της μόδας.

Λανσάρε τη δική του σειρά streetwear, Billionaire Boys Club, το 2003 και έχει συνεργαστεί με μια σειρά από μάρκες όπως η Adidas, η Chanel και η Tiffany & Co.

Συνεργάστηκε με την Louis Vuitton στις αρχές της δεκαετίας, συνεργαζόμενος με τον τότε σχεδιαστή Marc Jacobs σε δύο σειρές αξεσουάρ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chanel Νο5 : To θρυλικό άρωμα ως ιστορική έμπνευση !

Her News b

Chiara Ferragni: To γιορτινό αξεσουάρ που ταιριάζει σε κάθε it girl!

HerNewskl

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έκανε την πιο ανατρεπτική εμφάνιση στην πρεμιέρα της Barbie

HerNewskl