HerNews.gr
Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη – Κραυγή αγωνίας από μητέρα αγνοουμένου: «Ήταν στο βαγόνι που σώθηκαν πολλά παιδιά»

Η κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Συγγενείς και φίλοι αγνοουμένων καταφτάνουν συνεχώς εκεί με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους περιμένοντας να μάθουν κάποιο νέο για τα δικά τους άτομα.

Η μητέρα του 22χρονου αγνοούμενου Ντένη Ρούτση ο οποίος καθόταν στο βαγόνι 5 σύμφωνα με την ίδια, κάνει έκκληση σε όλους κρατώντας φωτογραφία του γιού της στα χέρια της.

 «Το παιδί μου λέγεται Ντένης Ρούτση, είναι 22 ετών. Το εισιτήριό του ήταν βαγόνι 5, θέση 22 και το κλείσαμε ηλεκτρονικά. Δεν είναι ανάμεσα στους τραυματίες, δεν είναι στους αγνοούμενους προς το παρόν και δεν έχουμε καμία ενημέρωση πού βρίσκεται», λέει αρχικά η μητέρα του.

«Ήταν σε ένα βαγόνι από το οποίο σώθηκαν πολλά παιδιά. Κάνω μια έκκληση προς όλα τα παιδιά τα οποία βγήκαν από αυτό το βαγόνι, αν τον είδαν στη θέση 22, αν κάποιος τον αναγνωρίζει από τις φωτογραφίες, παρακαλώ πολύ να με ενημερώσουν γιατί δεν το βρίσκω το παιδί μου. Ήταν σε ένα βαγόνι από το οποίο, δόξα τω Θεώ, σώθηκαν πολλά παιδιά. Δεν ξέρω αν ήταν στη θέση του την ώρα της σύγκρουσης ή αν είχε σηκωθεί να πάει στο κυλικείο» δηλώνει η μητέρα του 22χρονου.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Μια έκκληση προς όλα τα παιδιά, αν κάποιος τον αναγνωρίζει. Μίλησα με τον γιο μου στις 22:50. Το μόνο που μου είπε είναι “μαμά, κάθομαι, θα έχουμε καθυστέρηση. Θα σε πάρω τηλέφωνο μόλις φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη, να κατέβεις στον σταθμό να με πάρεις”.

Δεν μου διευκρίνισε πού κάθεται, αν είναι στη θέση του ή έχει πάει στο κυλικείο. Στις 23:08 ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε ο γιος μου με μια φίλη του μέσω μηνυμάτων. Μετά είχε χαθεί το σήμα. Η κοπέλα του είχε στείλει ένα μήνυμα στις 23:15, το οποίο δεν είδε ποτέ. Αυτό που της έλεγε στο μήνυμα είναι ότι βαριέται, ότι είχε καθυστέρηση και ότι κουράστηκε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Καρράς: Κρίσιμες ώρες για τον τραγουδιστή – «Ελπίζουμε σε ένα θαύμα»

HerNews ka

Καβάλα: Την έσφιξε σαν «τανάλια», τη ζήλευε παθολογικά – Αύριο το τελευταίο αντίο στην 43χρονη φαρμακοποιό

Her News

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» έφερε πολικό ψύχος και χιόνια

Her News b