HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Ντέμι Λοβάτο: «Ντύνει» με τη φωνή της το “Scream 6” – Το βίντεο κλιπ

Η Ντέμι Λοβάτο «ντύνει» με τη φωνή της το πολυαναμενόμενο «Scream 6» και το βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο σινεμά.

Το soundtrack του φιλμ έχει τίτλο «Still Alive» και στο βίντεο κλιπ του, εκτός από την τραγουδίστρια, εμφανίζονται και βασικοί χαρακτήρες του «Scream», μεταξύ των οποίων και ο νέος Ghostface, που έρχεται στη Νέα Υόρκη και σκορπά τον τρόμο.

Το «Scream 6», όπου περιμένουμε να δούμε και την Τζένα Ορτέγκα (η οποία έγινε γνωστή από τη σειρά του Netflix «Wednesday») κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες, την Πέμπτη 9 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο κλιπ του «Still Alive»

Το «Scream 6»

Η παρέα του Woodsboro ετοιμάζεται να κάνει μία νέα αρχή στη Νέα Υόρκη, αλλά τα «φαντάσματα» του παρελθόντος την ακολουθούν.

Λόγω του Χάλογουιν, όλοι είναι μεταμφιεσμένοι και εκείνοι που φορούν στολή Ghsotface ξεχωρίζουν από τους άλλους. Ένας όμως Ghsotface, φαίνεται να είναι ο πιο απειλητικός από όλους.

Σκηνοθέτες και αυτού του «Scream» είναι οι Ματ Μπετινέλι-Όλπιν ακι Τάιλερ Γκίλετ, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Τζέιμς Βάντερμπιλτ και Γκάι Μπάσικ.

Πρωταγωνιστούν: Τζένα Ορτέγκα, Μελίσσα Μπαρρέρα, Τζάσμιν Μπράουν, Μέισον Γκούντιν, Κόρτνεΐ Κοξ, Τζακ Τσάμπιον, και Σαμάρα Γουέβιν.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στο Netflix μετά το «Μαέστρο» και η «Σμύρνη μου αγαπημένη» – Έκλεισε η συμφωνία για την προβολή της ταινίας στο διαδικτυακό κολοσσό

Her News

Maestro: Συγκλονιστική ερμηνεία από την Χαρούλα Αλεξίου – Αποθεώθηκε από το Twitter

Her News

Το υπέροχο βίντεο της Finos Film..για τον καύσωνα!

Her News