HerNews.gr
Διεθνή

Κιάνου Ριβς: Δέχτηκε πρόταση γάμου από θαυμάστρια – Η αφοπλιστική απάντησή του

Ο Κιάνου Ριβς έγινε πρωτοσέλιδο όταν απέρριψε την πρόταση γάμου από μία θαυμάστριά του, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης Q&A στην πρεμιέρα της ταινίας «John Wick: Chapter 4».

Ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, γνωστός για τους ρόλους του στις σειρές Matrix και John Wick βρέθηκε στη συνάντηση στα πλάισια του φεστιβάλ South by Southwest στο Όστιν του Τέξας.

Οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν αποκλειστικά τον Κιάνου Ριβς και όχι τον ρόλο ή την ταινία. Κάποιος από τον κοινό, ρώτησε μάλιστα τον διάσημο ηθοποιό αν τελικά γερνάει ποτέ. «Ναι, φίλε, γερνάω», απάντησε έκπληκτος ο Ριβς. «Πραγματικά γερνάω. Συμβαίνει, φίλε».

Η πρόταση γάμου και η απάντηση του Κιάνου Ριβς

Η πρόταση γάμου ήρθε όταν ο ηθοποιός μοιραζόταν με το κοινό πώς κρατούσε το ρολόι και τη βέρα του χαρακτήρα του ως ενθύμιο, με αποτέλεσμα μία ερωτευμένη με τον ηθοποιό θαυμάστρια να φωνάξει: «Θα σε παντρευτώ!». Ο ηθοποιός απάντησε με μια χιουμοριστική… προειδοποίηση: «Ναι, πρόσεχε τι εύχεσαι».

Ο Ριβς έλαβε ενθουσιώδη ανταπόκριση από το κοινό μετά την προβολή του «John Wick: Chapter 4», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου. Ωστόσο, το μέλλον του blockbuster franchise μοιάζει αβέβαιο, αφού ο σκηνοθέτης Τσαντ Σταχέλσκι αποκάλυψε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Ριβς «τελείωσαν προς το παρόν» και θέλουν να «ξεκουράσουν» το franchise μετά την κυκλοφορία τεσσάρων ταινιών σε εννέα χρόνια.

Ο Κιάνου Ριβς είναι ο αγαπημένος των θαυμαστών εδώ και δεκαετίες, γνωστός όχι μόνο για το υποκριτικό του ταλέντο αλλά και για την ταπεινότητα και την καλόκαρδη φύση του. Ο ηθοποιός έχει επαινεθεί για το φιλανθρωπικό του έργο και την προσγειωμένη προσέγγισή του στη φήμη, γεγονός που του έχει εξασφαλίσει πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τομ Κρουζ: Ενδιαφέρεται πολύ να κυνηγήσει τη Σακίρα μετά από τον χωρισμό της

HerNews ka

Πανικός στην επίδειξη μόδας του Louis Vuitton στο Παρίσι: Διαδηλώτρια έκανε “ντου” στην πασαρέλα

Her News

Ημερολόγιο Πανσελήνου 2024: Ποιες μέρες θα έχουμε πανσέληνο τον επόμενο χρόνο;

HerNews ka