HerNews.gr
Beauty

Mascara Cocktailing: Η τέλεια μέθοδος για να αποκτήσουν όγκο και μήκος οι βλεφαρίδες σας!

Mascara Cocktailing

Η μέθοδος Mascara cocktailing περιλαμβάνει τον συνδυασμό δύο ή και περισσότερων διαφορετικών μασκαρών για να δημιουργηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Mascara Cocktailing

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκαρα μεγάλου όγκου για τον κάτω βλεφαρίδα και μια μάσκαρα μήκους για το πάνω μέρος των βλεφαρίδων. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκαρα για περισσότερο μήκος και μια άλλη για περισσότερο όγκο. Η ιδέα είναι να συνδυάσετε διαφορετικές μάσκαρες για να δημιουργήσετε το τέλειο αποτέλεσμα για τον τύπο των βλεφαρίδων σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Mascara Cocktailing

Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε μάσκαρα με διαφορετικούς τύπους βουρτσών για να πετύχετε διαφορετικά αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, μια καμπυλωτή βούρτσα μπορεί να χαρίσει περισσότερο μήκος και καμπυλότητα στις βλεφαρίδες, ενώ μια πιο κοντή και πυκνή βούρτσα μπορεί να δώσει περισσότερο όγκο και διαχωρισμό. Μην ξεχνάτε επίσης να αφαιρέσετε την μάσκαρα καλά κάθε βράδυ για να αποφύγετε την ερεθισμό και την απώλεια βλεφαρίδων.

Mascara Cocktailing: Η τέλεια μέθοδος για να αποκτήσουν όγκο και μήκος οι βλεφαρίδες σας!

Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το beauty trick για να δημιουργήσετε το τέλειο βλέμμα με διαχωρισμό και όγκο στις βλεφαρίδες. Μπορείτε να αναζητήσετε σέρουμ που περιέχουν φυσικά συστατικά όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες και έλαια που θα ενισχύσουν τις βλεφαρίδες σας ενώ ταυτόχρονα θα τις διαχωρίζουν και θα τις κάνουν πιο ζωντανές.

Απλώστε το σέρουμ πριν από την εφαρμογή της μάσκαρας για καλύτερα αποτελέσματα και μην ξεχνάτε να καθαρίζετε προσεκτικά τις βλεφαρίδες σας κάθε βράδυ για να αποφύγετε την ερεθισμό και την απώλεια βλεφαρίδων.

Kendall Jenner: Τόλμησε το πιο iconic matte μακιγιάζ για την άνοιξη!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυτό είναι το καρέ που αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου σου!

HerNewskl

Gold leaf nails: Η πιο elegant πινελιά στη νύχια σας

HerNewskl

Ξηρότητα στα χέρια; Με αυτούς τους τρόπους θα τα ενυδατώσεις

Her News b