HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Με ποιον τρόπο εφαρμόζει την κρέμα ματιών της;

Τζένιφερ Λόπεζ

Η Jennifer Lopez αποτελεί το απόλυτο πρότυπο ως 53χρονη, καθώς φαίνεται πολύ νεότερη από την πραγματική της ηλικία και διατηρεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Αυτή τη φορά, μας δίνει ένα χρήσιμο tip, καθώς η Jennifer Lopez χρησιμοποιεί την κρέμα ματιών με έναν διαφορετικό τρόπο.

Σύμφωνα με την Ισπανική έκδοση του περιοδικού Vogue και πιο συγκεκριμένα στην πλατφόρμα του TikTok, η σταρ μοιράστηκε μερικές συμβουλές ομορφιάς. Μία από αυτές είναι πως η Jennifer Lopez εφαρμόζει την κρέμα ματιών και στο μεσόφρυο, προσθέτοντας έναν επιπλέον βαθμό ενυδάτωσης και περιποίησης στο πρόσωπό της.

Blow out: Το signature χτένισμα της Jennifer Lopez- Αυτά είναι τα 4 βήματα να το αποκτήσεις!

Jennifer Lopez: Με ποιον τρόπο εφαρμόζει την κρέμα ματιών της;

Η επιλογή της κατάλληλης κρέμας ματιών μπορεί να προστατεύσει την επιδερμίδα από τα σημάδια γήρανσης, βελτιώνοντας τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο και σβήνοντας τις πρόωρες ρυτίδες που οφείλονται σε ανεπαρκή ενυδάτωση. Και, ως γνωστόν, η πρόληψη των σημαδιών γήρανσης γύρω από τα μάτια είναι πιο εύκολη από τη διόρθωση.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, η σταρ χρησιμοποιεί τις πλούσιες συνθέσεις των κρεμών ματιών και στο σημείο ενδιάμεσα από τα φρύδια, καθώς είναι ένα σημείο που εμφανίζονται οι πρώτες λεπτές γραμμές γήρανσης. Αυτό βοηθάει στην πρόληψη και μείωση των σημαδιών γήρανσης σε αυτήν την περιοχή.

Jennifer Lopez: Aπέδειξε πως το μπλε μανικιούρ δείχνει πολύ chic!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρετινόλη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για καλύτερα αποτελέσματα!

HerNewskl

Αυτή είναι η ποσότητα ρετινόλης που πρέπει να χρησιμοποιείτε & τι συμβαίνει εάν το παρακάνετε

HerNews ka

Easter Nails: Πως να βάψεις τα νύχια σου το Πάσχα

Her News b