HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι του Κένσινγκτον αποκαλύπτει πώς & πότε θα γίνει η επανεμφάνιση της

Κέιτ Μίντλετον

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία επιστροφής της πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον στα δημόσια καθήκοντα μετά την πρόσφατη εγχείρησή της, με το Παλάτι του Κένσινγκτον να επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της σε μια εκστρατεία από το σπίτι της πρώτης χρονιάς.

Το Royal Foundation Centre for Early Childhood χρηματοδότησε μια δοκιμή για ένα εργαλείο παρατήρησης μωρών για να βοηθήσει τους επισκέπτες υγείας να εντοπίσουν σημάδια κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης σε μικρά παιδιά.

Εμπνευσμένα από ένα παρόμοιο σύστημα στη Δανία, τα θετικά αποτελέσματα της δοκιμής στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να δημοσιευτούν σύντομα. Η Κέιτ, που αναρρώνει στο σπίτι από τον Ιανουάριο, αναμένεται να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά τις 17 Απριλίου, μετά την επιστροφή των παιδιών της στο σχολείο.

Πότε θα εμφανιστεί ξανά η Κέιτ Μίντλετον;

Η πριγκίπισσα Κέιτ μπορεί να παραστεί στη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στο Windsor στις 31 Μαρτίου με την οικογένειά της, αλλά τα επίσημα βασιλικά της καθήκοντα αναμένεται να επαναληφθούν μετά τις 17 Απριλίου.

Αυτό συμπίπτει με την επιστροφή των παιδιών της στο σχολείο, καθώς αυτή και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δίνουν προτεραιότητα στις διακοπές με την οικογένειά τους.

Η δήλωση σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη ενημέρωση για τα καθήκοντά της μετά την ανακοίνωση της χειρουργικής επέμβασης.«Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και ότι επιθυμεί τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία να παραμείνουν ιδιωτικά», ανέφερε μια δήλωση του Ιανουαρίου.

Γνωστή για την αφοσίωσή της στην πρώιμη παιδική ανάπτυξη, η Κέιτ ίδρυσε το Κέντρο για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία το 2021 με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Εν τω μεταξύ, τρεις υπάλληλοι της Κλινικής του Λονδίνου βρίσκονται υπό έρευνα για την υποτιθέμενη συμμετοχή τους στην απόπειρα παραβίασης των ιατρικών αρχείων της Κέιτ Μίντλετον.

Το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών (ICO) διεξάγει έρευνα, ενώ η Σκότλαντ Γιαρντ αξιολογεί την κατάσταση για να καθορίσει εάν πρέπει να ξεκινήσει αστυνομική έρευνα.

Πιρς Μόργκαν: Αμφισβητεί την κατάσταση υγείας της Κέιτ Μίντλετον – «Πιο αδύνατη από ποτέ»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπόρις Τζόνσον: Πατέρας για 8η φορά – Η ανάρτηση της συζύγου του

Her News b

Rebel Wilson: Αποκάλυψε με ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε για πρώτη φορά σεξ στα 35 της

HerNews ka

Jason Momoa: Έμεινε άστεγος μετά το διαζύγιό του – «Μένω στο δρόμο»

HerNews ka