HerNews.gr
Μόδα

Kate Middleton: Φόρεσε το πιο σικάτο σακάκι από τα ZARA

Kate Middleton

H Kate Middleton για ακόμη μια φορά μας άφησε όλες άφωνες με μια so stylish στυλιστική επιλογη που έκανε και θέλουμε αμέσως να την υιοθετήσουμε.

Πρόκειται για ένα σακάκι Zara που φόρεσε και μπορούμε και εμείς να το φορέσουμε.  Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ένα fashion item  σε ένα υπέροχο ροζ χρώμα, με διακριτικά κουμπιά στα μανίκια και λεπτομέρειες από δέρμα στο γιακά. Το συνδύασε με λευκό τοπ και μαύρο παντελόνι, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με μαύρες γόβες και τσάντα.

Kate Middleton: Φόρεσε το πιο σικάτο σακάκι από τα ZARA

Η Kate Middleton είναι γνωστή για τον τρόπο που συνδυάζει high street brands με ακριβά κομμάτια και καταφέρνει να δημιουργεί κομψά σύνολα που είναι εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνει να εμφανίζεται πάντα κομψή και κομψά ντυμένη, ενώ παραμένει προσιτή στο κοινό.

Kate Middleton

Το συγκεκριμένο σακάκι της αποδεικνύει ότι μπορεί κανείς να φορέσει ένα κομμάτι από το high street και να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό σύνολο που θα ξεχωρίζει. Το ροζ χρώμα του σακακιού είναι ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι, ενώ οι λεπτομέρειες από δέρμα δίνουν μια chic πινελιά στο σύνολο.

Kate Middleton: Φόρεσε το κλασικό κουστούμι με έναν επαναστατικό τρόπο!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Stella McCartney: Παρουσίασε την πιο βιώσιμη συλλογή της μέχρι σήμερα!

HerNewskl

Gigi Hadid: Λανσάρει το δικό της brand με ρούχα!

HerNewskl

Michael Kors: Η επετειακή συλλογή των 40 χρόνων του οίκου

Her News b