HerNews.gr
DECORNEWS

5+1 τρόποι για να κάνετε το κρεβάτι σας να μοιάζει σαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο

Το να ξέρετε πώς να διαμορφώσετε ένα κρεβάτι είναι μια πραγματική μορφή τέχνης και τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου σίγουρα γνωρίζουν ένα ή δύο πράγματα για το πώς να στρώσουν ένα κρεβάτι με τον σωστό τρόπο. 

Αλλά δεν υπάρχει λόγος να μην επαναλαμβάνουμε τα πρότυπα του ξενοδοχείου στα δικά μας υπνοδωμάτια, λαμβάνοντας υπόψη το ποσοστό του χρόνου που περνάμε σε αυτά. 

Ένα υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ένας άνετος και πολυτελής χώρος και ένα περιβάλλον φροντίδας που μας παρέχει την υψηλότερη ποιότητα ξεκούρασης.

Το να το κάνετε σωστά και να διαμορφώσετε το κρεβάτι σας σαν ξενοδοχείου αφορά όλες τις πτυχές του κρεβατιού και όλα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Από τα κλινοσκεπάσματα και τα λευκά είδη που κοιμόμαστε, μέχρι τη χρωματική παλέτα του χώρου, μέχρι το ίδιο το κρεβάτι

1. Επιλέξτε ένα statement κεφαλάρι

Χρησιμοποιήστε ένα statement κεφαλάρι ως έργο τέχνης για να αποσπάσετε την προσοχή στο κρεβάτι στο κέντρο του δωματίου. Κατά κάποιους τρόπους, αν γεμίσει τον τοίχο, μπορεί να δείχνει ελαφρώς επιδεικτικό. Καλύτερα να λάβετε υπόψη τις αναλογίες του δωματίου σας και του ίδιου του κρεβατιού και βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα ή η λεπτομέρεια της ταπετσαρίας μπορούν να μεταφέρουν την αφήγηση του σχεδίου.

2. Χρησιμοποιείστε λευκά κλινοσκεπάσματα

Κάντε το επιπλέον βήμα στην αναζήτησή σας για την απόλυτη αίσθηση ξενοδοχείου στην κρεβατοκάμαρα με τέλεια σεντόνια. Σεντόνια που είναι έντονο λευκό και χωρίς τσακίσεις κάνουν το κάλυμμα να φαίνεται ακαταμάχητο και τονίζουν πραγματικά την άνεση του κρεβατιού. Διατηρείτε πάντα τα σεντόνια λευκά και σιδερωμένα, βεβαιωθείτε ότι το πάπλωμα είναι γεμάτο και τα σεντόνια είναι σιδερωμένα και λευκά. Αφιερώνοντας τον επιπλέον χρόνο για να το κάνετε αυτό όταν στρώνετε το κρεβάτι σας θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε συνεχώς σε ξενοδοχείο.

3. Προσθέστε κομμάτια σε χρυσό

Για ένα πρόσθετο στοιχείο πολυτέλειας και μια λαμπερή ιδέα για υπνοδωμάτιο που θα αναπαράγει την εμφάνιση και την αίσθηση του αγαπημένου σας ξενοδοχείου, σκεφτείτε πώς μπορεί να λειτουργήσει το χρυσό χρώμα στο κρεβάτι και στο κομοδίνο σας με τη μορφή φωτιστικών ή καλαίσθητα μπολ για κοσμήματα. Ο χρυσός έχει τη δύναμη να είναι και πολυτελής, αλλά να δίνει πραγματικά μια ζεστή αίσθηση στο χώρο. 

4. Λάβετε υπόψη το μέγεθος και το σχήμα του μαξιλαριού

Αναβαθμίστε το παιχνίδι με τα μαξιλάρια σας προσθέτοντας μια σειρά από στυλ και μεγέθη στο κρεβάτι για να κάνετε τον χώρο να μοιάζει με ένα πολυτελές και άνετο μέρος για να ξαπλώσετε το κεφάλι σας. Σκεφτείτε τα μαξιλάρια με μαξιλαράκι για αυτή την πρόσθετη πινελιά απόλαυσης και δείτε μια σειρά από τετράγωνα, οσφυϊκά και στηρίγματα για να διατηρήσετε το κρεβάτι ενδιαφέρον. 

5. Σκεφτείτε το ριχτάρι σας

Συνδυάζοντας την άνεση και το στυλ, ένα κομψό ριχτάρι στο τέλος του κρεβατιού σας μπορεί πραγματικά να φέρει αυτή την άνετη αίσθηση ξενοδοχείου.  Όταν επιλέγετε το ριχτάρι σας, σκεφτείτε προσεκτικά τις υφές και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε. Οι υφές όπως το λινό, το βαμβάκι, το μαλλί και το κασμίρι δημιουργούν μια στιγμιαία αίσθηση πολυτέλειας και ευεξίας, τροφοδοτώντας τις αισθήσεις μας.

6. Μεγιστοποιείστε το κομοδίνο σας

Σκεφτείτε το κομοδίνο και πώς είναι ντυμένο όταν διαμορφώνετε το κρεβάτι σας. Ένα κομοδίνο με τη σωστή αναλογία και ικανότητα αποθήκευσης είναι απαραίτητο. Αναλογικά, το πλάτος του κομοδίνου θα πρέπει να συμπληρώνει το ίδιο το κρεβάτι και να είναι όσο το δυνατόν ευρύτερο. Θα πρέπει να υπάρχει ένα ανοιχτό ράφι στο επάνω μέρος του κομματιού με συρτάρια στη βάση, που σημαίνει ότι τα βιβλία και τα γυαλιά ανάγνωσης μπορούν να φυλάσσονται τακτοποιημένα σε ένα μέρος αφήνοντας το επάνω μέρος ελεύθερο. Ένα άλλο απαραίτητο είναι ο φωτισμός. Τα επιτραπέζια φωτιστικά μπορούν να παρέχουν ένα ζεστό και ατμοσφαιρικό φως για την αρχή ή το κλείσιμο της ημέρας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Tips για να ζωγραφίσεις την τέλεια κολοκύθα στο Halloween

Her News

Δώστε στιλ στα μαξιλάρια σας, σύμφωνα με τους ειδικούς

Her News

Tangerine: Αυτό είναι το παιχνιδιάρικο χρώμα που μπαίνει στη διακόσμηση

Her News