HerNews.gr
Beauty

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το all time classic πεντικιούρ

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα χαλαρό και ζωηρό ροζ απόχρωση για το πεντικιούρ της, το οποίο είναι ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το χρώμα αυτό ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και προσδίδει μια αίσθηση φρεσκάδας και ενέργειας

Αθήνα Οικονομάκου: Η συνεργασία με τη Συντατσάκη, οι δυσκολίες του γάμου και η τηλεόραση.

Στα νύχια της, επέλεξε να φορέσει ένα απλό χρώμα, το οποίο είναι επίσης ένα δημοφιλές trend της σεζόν. Το συγκεκριμενο χρώμα μπορεί να αναβαθμίσει τίσει κάθε σύνολο.

Η συνδυασμός αυτών των δύο χρωμάτων είναι μια πολύ όμορφη και αρμονική επιλογή, η οποία μπορεί να φορεθεί τόσο σε casual όσο και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

Πρόκειται για ένα υπέροχο σετ με μαύρο πεντικιούρ και nude μανικιούρ σε μια υπέροχη αντίθεση χρωμάτων. Το nude χρώμα στα νύχια δημιουργεί μια ανάλαφρη αίσθηση ενώ το μαύρο πεντικιούρ προσδίδει μια δόση edge και rock στο look.

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το all time classic πεντικιούρ

Η συνδυασμένη εικόνα είναι εξαιρετικά chic και ευέλικτη για κάθε περίσταση, από τη δουλειά μέχρι το βραδινό σου outfit. Η Αθηνά Οικονομάκου έδωσε έμπνευση για ένα απόλυτα στιλάτο πεντικιούρ που μπορείς να υιοθετήσεις αμέσως.

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε ένα hero piece σακάκι για την άνοιξη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χαριτωμένες και κομψές ιδέες για μίνιμαλ και διακριτικά τατουάζ

HerNews ka

Σοφία Χατζηπαντελή: Το Ηair Tinsel Trend που “έριξε” το TikTok!

HerNewskl

Glossy Eyes : Πώς  θα πετύχεις το απόλυτο καλοκαιρινό trend ! 

Her News b