HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: Οι στάσεις που αξίζεις να δοκιμάσεις σε καρέκλα

σεξ

Η χρήση μιας καρέκλας ή πολυθρόνας στο σεξ δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά υπάρχουν ορισμένες στάσεις που μπορούν να γίνουν για να αυξήσουν την ερωτική σου απόλαυση.

Σεξ

Αν θες να δοκιμάσεις κάποιες από αυτές, θα χρειαστείς μια καρέκλα ή πολυθρόνα και έναν σταθερό και ασφαλή παρτενέρ.

Σεξ: Οι στάσεις που αξίζεις να δοκιμάσεις σε καρέκλα

Μια από τις πιο δημοφιλείς στάσεις είναι η “καρέκλα αγάπης”. Σε αυτή τη στάση, ο άντρας καθίσταται στην καρέκλα, ενώ η γυναίκα  καθίσταται στα πόδια του και τους δίνει τη δυνατότητα να την κρατήσουν από τα μηριά και να την κινούν. Αυτή η στάση δίνει στον σταθερό εταίρο έλεγχο και επιτρέπει στην επίμαχη εταίρο να απολαύσει πλήρως την εμπειρία.

Μια άλλη στάση που μπορείς να δοκιμάσεις είναι η “σταυροπόδια στην καρέκλα”. Σε αυτή τη στάση, η επίμαχη εταίρος καθίζει στην καρέκλα με τα πόδια της ανοιχτά και τα γόνατά της ελαφρώς κάτω από την καρέκλα.

σεξ

Επίσης, η  στάση του αγκώνα: Αυτή η στάση απαιτεί μια πολυθρόνα με υψηλό πλάτος καθίσματος. Κάθεσαι στην πολυθρόνα και σηκώνεις τα πόδια σου πάνω στα πλαϊνά μέρη της καρέκλας. Στη συνέχεια, χαλαρώνεις τους αγκώνες και τα πλαίσια των ποδιών σου στην καρέκλα, κάνοντας μια γωνία 90 μοιρών.

Ο σύντροφος σου καθίσταται αντιμέτωπος μαζί σου, καθίσταται στην άκρη της καρέκλας και μπορεί να κρατά τα πόδια σου από το πίσω μέρος των γοφών και να σε εισάγει στο ανάλογο κλίμακα.

Sexting: Τα μεγαλύτερα λάθη που γίνονται και χαλάνε το κλίμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Αφήστε το 69… το 68 είναι η νέα τάση στο σεξ!

Her News

Οι 8 καλύτερες ώρες της ημέρας για…. αυνανισμό!

HerNews ka

Σεξουαλική ζωή: Πως να διαχειριστείτε τα μεγάλα προσόντα του συντρόφου σας και να καλυτερέψετε το σεξ μαζί του

HerNews ka