HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Kim Kardashian: Θα πρωταγωνιστήσει στη 12η σεζόν του “American Horror Story”

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην 12η σεζόν του «American Horror Story», αποκάλυψε ο συνδημιουργός της σειράς τη Δευτέρα. 

«Η Kim είναι από τις μεγαλύτερες και πιο λαμπρές τηλεοπτικές σταρ στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του “AHS”», είπε ο 57χρονος Μέρφι, σε δήλωσή του  στο Hollywood Reporter .

Η Kardashian θα αναλάβει έναν ρόλο ειδικά γραμμένο για εκείνη

Έρχεται μαζί με τη μακροχρόνια συνεργάτιδα του Μέρφι, Έμα Ρόμπερτς, στο νέο επεισόδιο της ανθολογίας, με τίτλο «Delicate», βασισμένο στο επερχόμενο μυθιστόρημα της Danielle Valentine «Delicate Condition».

«Η Έμμα και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με αυτήν την αληθινή δύναμη στον πολιτισμό», συνέχισε ο Μέρφι. 

«Η [Showrunner και συγγραφέας] Halley Feiffer έχει γράψει έναν διασκεδαστικό, κομψό και τελικά τρομακτικό ρόλο ειδικά για την Kim, και αυτή η σεζόν είναι φιλόδοξη και δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχουμε κάνει ποτέ».

Μετά την ανακοίνωση του Murphy, η Kim Kardashian μοιράστηκε ένα teaser για τη 12η σεζόν του “AHS” στη σελίδα της στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Το κλιπ περιλαμβάνει το όνομά της και της Ρόμπερτς που αναβοσβήνει στην οθόνη καθώς οι φωνές των παιδιών ακούγονται σε μια απόκοσμη ενόργανη εκδοχή του νανουρίσματος «Rock-a-bye Baby». 

Ένα μέρος των 352 εκατομμυρίων ακόλουθων του ιδρυτή της Skims εξέφρασε ενθουσιασμό για την υποκριτική της προσπάθεια. 

Μερικοί ήταν δύσπιστοι για την απόφαση του Μέρφι να συμπεριλάβει την Kim και σημείωσαν ακόμη και την ιστορία του στο καστ-στινγκ. 

Ο Μέρφι έχει δώσει ευκαιρία σε διάσημους φίλους στο παρελθόν. Έριξε τη Lady Gaga στο «AHS: Hotel» το 2015, παρόλο που δεν είχε πολλά υποκριτικά εύσημα εκείνη την εποχή. 

Οκτώ χρόνια αργότερα, η Lady Gaga είναι βραβευμένη με Όσκαρ και έχει εμφανιστεί σε δύο υπερπαραγωγικές ταινίες – “A Star Is Born” και “House of Gucci” – και πρόσφατα ολοκλήρωσε την παραγωγή για το “Joker 2: Folie à Deux”, παίζοντας η εμβληματική κωμική κακοποιό Harley Quinn. 

Η Kardashian, από την πλευρά της, έχει παίξει μικρούς ρόλους σε σόου όπως το “CSI: NY” και το “Drop Dead Diva” και έχει παίξει τον εαυτό της στα “How I Met Your Mother”, “Brothers”, “2 Broke Girls” και το θηλυκό του 2018 -Η ταινία ληστείας “Ocean’s Eight”. 

Το «AHS: Delicate» έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τα γυρίσματα στη Νέα Υόρκη αυτόν τον μήνα και έχει προγραμματιστεί για καλοκαιρινή πρεμιέρα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Spencer: Συγκλονίζει το τρέιλερ της ταινίας για την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Her News

Μουσείο Ελληνικού Κινηματογράφου: Θα περιλαμβάνει 50 καμαρίνια, κέρινα ομοιώματα και ολογράμματα

HerNews ka

Πολιτισμός: Δωρεάν εκδηλώσεις έως τέλος Αυγούστου

Her News