HerNews.gr
Beauty

“Polly Pocket” Nails: Το νέο trend που μας κάνει να νοσταλγούμε τα παιδικά μας χρόνια & είναι πιο fun από ποτε!

 Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 , τα Polly Pockets ήταν το απόλυτο παιχνίδι. Αν είχατε ένα, ήταν πρακτικά εγγυημένο ότι θα ήσασταν το πιο κουλ παιδί αρκεί να μην χάνατε τη μικροσκοπική αυτή κούκλα Polly

Ενώ η Polly μπορεί να είχε μεταμορφωθεί λίγο όλα αυτά τα χρόνια, από μια μικροσκοπική πλαστική κούκλα σε ένα συμπαγές σπίτι με ένα ελαφρώς πιο μεγάλο παιχνίδι με το οποίο θα μπορούσατε πραγματικά να παίξετε και να ντυθείτε, ένα πράγμα δεν άλλαξε ποτέ: Η δέσμευση της Polly να ζήσει την πιο πολύχρωμη ζωή της.

Τώρα, τα διακριτικά της πολύχρωμα σχέδια έρχονται για το μανικιούρ σου. Παρακάτω θα δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την τάση στα νύχια Polly Pocket που θα φοράμε όλη την άνοιξη.

Η τάση

Η παλέτα της Polly έχει ξεπεράσει τον πλαστικό κόσμο της και έχει εισβάλει στα κέντρα αισθητικής, με πολύχρωμα μανικιούρ που θυμίζουν playset Polly να καταλαμβάνουν το trend.

Τα χρώματα καραμέλας είναι παντού! Για παράδειγμα, η Selena Gomez έκανε πρόσφατα μερικά μανικιούρ με ουράνιο τόξο, συμπεριλαμβανομένης μιας εκδοχής σε έντονα χρώματα και ενός πιο παστέλ σετ.

Μια άλλη διάσημη κούκλα, η Barbie, έχει αναλάβει με την υπογραφή της το έντονο ροζ και τον γεμάτο παστέλ ονειρικό κόσμο της από το πρόσφατο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας. 

Φυσικά, δεν χρειάζεται να έχετε διαφορετική απόχρωση σε κάθε νύχι για να διοχετεύσετε το trend. Ένα μανικιούρ που ταιρίαζει με το trend μπορεί να είναι οποιοσδήποτε συνδυασμός χαρούμενων αποχρώσεων, αλλά κυρίως ροζ τσιχλόφουσκας, κίτρινο παστέλ, μπλε baby και απαλό μωβ.

Αν σας φαίνεται ενδιαφέρον, δοκιμάστε το!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Τόλμησε το chai latte μανικιούρ και της ταιριάζει όσο κανένα άλλο

HerNewskl

Monica Haircut: Το κούρεμα της Monica από τα Φιλαράκια είναι ξανά trend!

HerNewskl

Beachy waves: Πώς να αποκτήσεις το μοναδικό αυτό hair look;

HerNewskl