HerNews.gr
Beauty

Beachy waves: Πώς να αποκτήσεις το μοναδικό αυτό hair look;

Beachy hair

Τα beachy waves είναι ένα χτένισμα που αγαπάμε κάθε καλοκαίρι. Οι κυματιστές μπούκλες που δημιουργούνται από τη θάλασσα και το αλάτι που παραμένει στα μαλλιά μας είναι ένα αέναο trend, καθώς αποπνέει φρεσκάδα και στυλ.

Beachy waves: Πώς να αποκτήσεις το μοναδικό αυτό hair look;

Το beachy hairstyle ταιριάζει απόλυτα με κάθε εμφάνιση, αρκεί να το συνδυάσεις σωστά. Αν και δεν έχεις τη δυνατότητα να πηγαίνεις στη θάλασσα κάθε μέρα για να δημιουργήσεις αυτό το καλοκαιρινό χτένισμα, υπάρχουν προϊόντα μαλλιών στην αγορά που μπορούν να σου βοηθήσουν να το πετύχεις.

Τα προϊόντα με θαλασσινό αλάτι, γνωστά και ως salt spray, είναι ιδανικά για να δώσεις στα μαλλιά σου την επιθυμητή υφή και κίνηση. Απλώς ψεκάζεις το προϊόν στα νωπά μαλλιά και με τα δάχτυλά σου τα διαμορφώνεις σε κυματιστές μπούκλες.

Beachy waves: Πώς να αποκτήσεις το μοναδικό αυτό hair look;

Beachy waves: Πώς να αποκτήσεις το μοναδικό αυτό hair look;

Στη συνέχεια, τα στεγνώνεις με το πιστολάκι για να διατηρήσουν τον όγκο και την κίνηση που τους έχεις δώσει. Αν θέλεις να κρατήσεις το χτένισμα για περισσότερο χρόνο, μπορείς να εφαρμόσεις ένα hairspray με ισχυρό κράτημα.

Είναι ιδανικό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και τις δραστηριότητες στην παραλία. Οι αέρινες κυματιστές μπούκλες δημιουργούν μια αίσθηση άνεσης και αβίαστου στυλ, που συνδυάζεται υπέροχα με το αέρινο καλοκαιρινό ντύσιμο και τα αξεσουάρ παραλίας.

Το beachy hairstyle είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε μαλλιά με μεσαία προς μακριά μήκη. Μπορείς να το υιοθετήσεις είτε έχοντας φυσικά κυματιστά μαλλιά, είτε χρησιμοποιώντας το σωστό προϊόν styling.

Το beachy hairstyle δίνει έναν αέρινο και ανεπιτήδευτο χαρακτήρα στο look σου και μπορεί να συνοδεύει κάθε εμφάνιση, από το μπικίνι στην παραλία μέχρι το ανάλαφρο καλοκαιρινό φόρεμα για μια βραδινή έξοδο. Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και προσθέτει μια δόση λάμψης και νεανικότητας στο σύνολο.

Μην φοβηθείς να πειραματιστείς!

Λιπαρά μαλλιά: Κάθε πότε πρέπει να λούζεστε;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ενυδατική κρέμα ημέρας: Ποια να επιλέξω;

Her News b

Jennifer Lopez: Yιοθέτησε το χτένισμα που δημιουργεί το face lift εφέ

HerNewskl

Το λιλά μανικιούρ είναι το must have της εποχής

Her News b