HerNews.gr
Μόδα

Karl Lagerfeld: 80 vintage κομμάτια που είχε σχεδιάσει για τον οίκο Chanel κυκλοφορούν προς πώληση!

Το 2023 θα σηματοδοτούσε τα 40α γενέθλια του Karl Lagerfeld ως καλλιτεχνικός διευθυντής της Chanel και τα 90ά του γενέθλια. Καθώς το Met Gala ετοιμάζεται να του αποτίσει φόρο τιμής, το Collector Square προσκαλεί τους θαυμαστές του οίκου μόδας να συναντηθούν για τη νέα του προσφορά Chanel by Karl Lagerfeld 

Ο ιστότοπος θα προβάλλει την τεχνογνωσία του δημιουργού μέσα από 80 νέες δημιουργίες από τη δεκαετία του ’80 έως το 2019, τη χρονιά του θανάτου του.

Σε ποια κομμάτια να επενδύσετε κατά τη διάρκεια της πώλησης Chanel by Karl Lagerfeld στο Collector Square;

Οραματιστής, ο Karl Lagerfeld άφησε το στίγμα του στη μόδα με τις εμβληματικές δημιουργίες του. Αν η Gabrielle Chanel λάνσαρε το 2.55 το 1955, επανασχεδίασε τις γραμμές της διάσημης τσάντας το 1983.

Με την άφιξή του, φαντάστηκε μια πιο σύγχρονη εκδοχή ενώ παρέμεινε στη γραμμή του ιδρυτή. Ο δημιουργός τότε γεννά τον Διαχρονικό Επινοεί επίσης μερικά σε περιορισμένη έκδοση. “Coconut milk”, “La Pausa” και “Sand by the Sea” είναι από τις πρωτότυπες δημιουργίες που παρουσιάζει στα ολοένα και πιο εντυπωσιακά fashion show του. 

Αυτά τα κομμάτια είναι ακόμη πιο περιζήτητα από την εξαφάνιση του μνημείου της μόδας. Η αξία των δερμάτινων ειδών Chanel στην αγορά μεταχειρισμένων συνεχίζει να αυξάνεται. Το 2022, πάλι, η τιμή ορισμένων μοντέλων αυξήθηκε κατά 40%, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. 

Ένας άλλος τομέας κάτω από την ώθηση της δημιουργικότητάς του: το κόσμημα. Το ρολόι Chanel première , η συλλογή Camélia ή το Coco Crush είναι απόδειξη αυτού. Το Collector Square μας προσφέρει τη (σπάνια) ευκαιρία να αγοράσουμε ένα ή περισσότερα απαραίτητα για την ντουλάπα Chanel από τον Karl Lagerfeld .

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: Ποιο είναι το μαγιό που κολακεύει τις γυναίκες με καμπύλες;

HerNewskl

Έξυπνα στιλιστικά tips για να φαίνεστε πιο ψηλή και λεπτή

Her News b

Nose piercing: Η διαδικασία και τι να προσέξετε

Her News