HerNews.gr
DECORNEWS

3+1 αντικείμενα που προκαλούν ακαταστασία & πρέπει να πετάξετε από το μπάνιο σας!

Όταν βρίσκεστε σε μια αποστολή να ακαταστήσετε το σπίτι σας , ορισμένα δωμάτια έχουν προφανή προτεραιότητα. Η κουζίνα και το σαλόνι είναι πάντα στην κορυφή και οι ντουλάπες συχνά τραβούν πολλή προσοχή. Ωστόσο, υπάρχει ένα δωμάτιο που δεν εστιάζει τόσο στον καθαρισμό της άνοιξης όσο του αξίζει: μιλάμε για το μπάνιο.

Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι τα μπάνια μας καθαρίζονται τακτικά, ή ίσως επειδή υπάρχει συνήθως αρκετός αποθηκευτικός χώρος. Αλλά, αν έχετε κοιτάξει γύρω από το μπάνιο σας τελευταία, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν γρήγορα από τον έλεγχο.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποιοι είναι οι κύριοι ένοχοι που προκαλούν ακαταστασία στο μπάνιο.

Ένοχος #1: Διπλά προϊόντα

 Σχεδόν πάντα υπάρχει περίσσεια προϊόντων, συνήθως επειδή αγοράζουμε πολλαπλάσια από κάτι που μας αρέσει ή είναι σε προσφορά.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί ένοχοι που προκαλούν ακαταστασία στο μπάνιο, αλλά τα προϊόντα καθαρισμού, τα προϊόντα μαλλιών και μακιγιάζ και τα σχετικά αξεσουάρ τείνουν να δημιουργήσουν  ακαταστασία στα υπόλοιπα. Αν και είναι υπέροχο να έχετε “καβάτζες”, κάντε το μόνο εάν έχετε τον χώρο για αυτά.

Ένοχος #2: Δείγματα και “ενθύμια” από ξενοδοχεία

Τα προϊόντα περιποίησης ξενοδοχείου και τα δωρεάν δείγματα, γενικά, είναι ένα κοινό συλλεκτικό αντικείμενο στο μπάνιο. Ωστόσο, διαπιστώνουμε ότι συχνά υπάρχουν πολύ περισσότερα που αποθηκεύονται από αυτά που χρησιμοποιούνται στην πραγματικότητα. Συνδυάστε τα προϊόντα μεγέθους ταξιδιού σας σε ποσότητα που μπορείτε να αποθηκεύσετε και να καταναλώσετε εύλογα. Εάν έχετε ήδη  σαμπουάν, παραλείψτε να το φέρετε στο σπίτι την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε. Ξέρουμε, είναι πιο εύκολο να το πεις παρά να το κάνεις.

Ένοχος #3: Ληγμένα προϊόντα

 Φροντίστε να περνάτε από το μπάνιο σας κάθε τόσο και να ξεφορτώνεστε καλλυντικά, φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, καθώς και παλιά προϊόντα καθαρισμού και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Προσέχετε τις ημερομηνίες λήξης των προϊόντων περιποίησης. Αναζητήστε το σύμβολο του προϊόντος, το οποίο υποδεικνύει πόσο χρόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα αντικείμενο μετά το άνοιγμα και πετάξτε ή ανακυκλώστε, όταν χρειάζεται.

Ένοχος #4: Ξεχασμένα προϊόντα κάτω από το νεροχύτη

Μια άλλη σημαντική προβληματική ζώνη στο μπάνιο; Κάτω από τον νεροχύτη. Πολλά προϊόντα είναι άχρηστα εκεί κάτω, όπως μισοχρησιμοποιημένα μπουκάλια σαμπουάν ή σκόρπια εργαλεία για τα μαλλιά. Κάτω από τον νεροχύτη υπάρχει μια άλλη προβληματική περιοχή που δεν πρέπει να παραβλεφθεί και θα πρέπει να αποσυμφορηθεί στη συνέχεια. 

Πως να το αποτρέψετε

Μπορεί να είναι εύκολο να ενθουσιαστείς με ένα νέο προϊόν και να αρχίσεις να το χρησιμοποιείς πριν τελειώσεις ένα άλλο, οδηγώντας σε πολλά μισοχρησιμοποιημένα προϊόντα που είτε δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ είτε θα λήξουν. Η χρήση ενός ολόκληρου προϊόντος πριν ανοίξετε ένα νέο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σπάσετε αυτόν τον κύκλο.

Αυτό ισχύει τόσο για προϊόντα καθαρισμού μπάνιου όσο και για καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης δέρματος και προϊόντα προσωπικής περιποίησης.

3+1 σημάδια ότι ήρθε η ώρα να βάψετε ξανά τους τοίχους σας σύμφωνα με τους επαγγελματίες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κάνε το μπάνιο σου απολαυστικό χώρο spa

Her News b

Γλάστρες: Το νέο stylish trend του Instagram

Her News

Νέα Υόρκη: Κινηματογραφικά στούντιο με την υπογραφή του Ντε Νίρο

Her News