HerNews.gr
DECORNEWS

4+1 εγκεκριμένα κόλπα για να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται πιο ακριβό!

Για τους σχεδιαστές, η εύρεση τρόπων για να κάνουν ένα μπάνιο να φαίνεται πιο ακριβό είναι η απόλυτη δημιουργική πρόκληση. Οι κουζίνες και τα μπάνια είναι συνήθως τα πιο ακριβά έργα ανακαίνισης που μπορεί κανείς να αναλάβει και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε την εμφάνιση που θέλετε, ενώ τηρείτε έναν προϋπολογισμό.

Είτε θέλετε να ξαναφτιάξετε το μπάνιο σας είτε να βρείτε μερικά απλά κόλπα για να το αναβαθμίσετε, δείτε αυτά τα οκτώ εγκεκριμένα από σχεδιαστές κόλπα για να κάνετε το μπάνιο σας να φαίνεται πιο ακριβό.

1# Εξοπλίστε το

αφρόλουτρο

Μπορείτε να βρείτε μοναδικά, συχνά εξατομικευμένα κομμάτια σε προσιτή τιμή σε διάφορα καταστήματα. Κάνοντας μικρές αγορές, μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του μπάνιου σας χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα.

2. Το απλό είναι το καλύτερο

Η συγκεκριμένη φράση μπορεί να σημαίνει απλώς να διασφαλίσετε ότι τα υφάσματα και οι κουρτίνες ταιριάζουν ή συμπληρώνουν το ένα το άλλο. Το να ταιριάζουν όλα τα υφασμάτινα στοιχεία είναι συνεκτικό και μοντέρνο. Ανταλλάξτε τα φωτιστικά και το υλικό του ντουλαπιού για μια γρήγορη επιδιόρθωση που έχει τεράστιο οπτικό αντίκτυπο.

3. Επιλέξτε έναν statement καθρέφτη

Ο ενδιαφέρον φωτισμός και ένας εντυπωσιακός καθρέφτης βοηθούν πολύ στο να αναβαθμιστεί το μπάνιο σας και να γίνει πιο μοναδικό. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρός είναι ο προϋπολογισμός σας, ο φωτισμός και οι καθρέφτες μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε έναν χώρο πιο προσεκτικό και περιποιημένο.

4. Αλλάξτε την προοπτική σας

Ο τρόπος που σκέφτεστε για το μπάνιο σας είναι σημαντικός. Μετατοπίστε τη νοοτροπία σας για να σκεφτείτε το μπάνιο σας ως ένα καταφύγιο έναντι ενός λειτουργικού χώρου. Σκεφτείτε για το μπάνιο με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεστε για ένα σαλόνι ή τραπεζαρία: σκεφτείτε ενδιαφέροντα ντουλάπια, έντονο φωτισμό και πολλά ντεκόρ και έργα τέχνης για να αναβαθμίσετε το μπάνιο σας πέρα ​​από τα βασικά.

5. Διατηρήστε το καθαρό

Ένα οργανωμένο και καθαρό μπάνιο φαίνεται πάντα πιο ακριβό. Ένας τρόπος είναι να διατηρείτε τους πάγκους απαλλαγμένους από ακαταστασία χρησιμοποιώντας συρταριέρες. Το να ξοδεύετε χρήματα σε ωραίες πετσέτες και ένα καλό χαλί θα σας βοηθήσει να κάνετε τον χώρο πιο ακριβό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ροζ τοίχος: Πως η απόχρωση αυτή ταιριάζει ιδανικά στο γραφείο του σπιτιού

Her News

Ποια είναι τα θερμά χρώματα που κυριαρχούν το φθινόπωρο;

Her News

Πως να προσθέσετε χρώμα σε ένα λευκό μπάνιο

HerNews ka