HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Αυτό είναι το κραγιόν που φόρεσε στο Met Gala!

Rihanna

Η Rihanna λατρεύει για τα έντονα κραγιόν και εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε την απαραίτητη έρευνα ώστε να ανακαλύψουμε τις ακριβείς αποχρώσεις.

Rihanna

Το Met Gala μπορεί να έχει περάσει, αλλά ακόμη αντλούμε έμπνευση. Ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά red carpet της χρονιάς και στοιχηματίζουμε ότι θα το θυμόμαστε για αρκετό καιρό. Πέρα από τα μοναδικά ντυσίματα και τα χτενίσματα, παρατηρήσαμε και μερικά μακιγιάζ που μας κέρδισαν την καρδιά.

Rihanna: Αυτό είναι το κραγιόν που φόρεσε στο Met Gala!

Η αγαπημένη μας Riri πόζαρε με ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ, με τα παχιά κόκκινα χείλη της να παίρνουν το πρωταγωνιστικό ρόλο. 

«Για το Met Gala του 2023, επιλέξαμε ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν και λαμπερές λεπτομέρειες στο πρόσωπο», αναφέρει η Priscilla Ono, η διεθνής makeup artist της Fenty Beauty, η οποία ήταν υπεύθυνη για το άψογο μακιγιάζ της Rihanna. «Στόχος μας ήταν ο συνδυασμός των υφών να προσφέρει μια σύγχρονη αίσθηση, όπως και τα σχέδια του Karl Lagerfeld».

Εκλεπτυσμένο αλλά ταυτόχρονα τολμηρό, το Stunna Lip Paint παρέχει το τέλειο αποτέλεσμα με μια κίνηση, χάρη στο ακριβές απλικατέρ που διαθέτει, το οποίο καλύπτει τα χείλη σας με ματ, ζωηρό χρώμα. Παραμένει αναλλοίωτο για 12 ώρες και θα ξεχάσετε ότι το φοράτε. Επιπρόσθετα, διατηρεί τη γοητευτική απαλότητά του.

Katy Perry: Η εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα που φόρεσε στην live εμφάνηση της στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bubble bob: Το κούρεμα που δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά!

HerNewskl

3 Χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι του 2023

Her News

Το αγαπημένο μανικιούρ της πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι και πάλι trend

HerNews ka