HerNews.gr
Διεθνή

Χιου Τζάκμαν: Χώρισε με την Ντέμπορα Λι Φέρνες μετά από 27 χρόνια γάμου

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 27 χρόνια γάμου και δύο παιδιά. Το ζευγάρι ανακοίνωσε αυτή την απόφασή του σε κοινή δήλωση, λέγοντας στους θαυμαστές ότι ένιωσαν «ευλογημένοι» για τον χρόνο που πέρασαν μαζί.

Διαζύγιο για τον Χιου Τζάκμαν και την Ντέμπορα Λι Φέρνες

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον ξένο τύπο, το διαζύγιο του Χιου Τζάκμαν, φαίνεται ότι ήταν μια απόφαση που είχε παρθεί εδώ και πολύ καιρό και δεν ήταν σοκ για την οικογένεια που το γνώριζε ήδη.

Από ότι φαίνεται επίσης δεν εμπλέκεται στον χωρισμό του πρώην ζευγαριού κάποιο τρίτο πρόσωπο, απλά ζούσαν σαν «συγκάτοικοι».

Το πρώην ζευγάρι εξέδωσε μια δήλωση στο περιοδικό People σχετικά με τον χωρισμό τους, γράφοντας: «Έχουμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να συνεχίσουμε την ατομική μας ανάπτυξη.

Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη.

Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας πλοηγείται σε αυτή τη μετάβαση σε όλες μας τις ζωές».

Το ζευγάρι υπέγραψε ως «Ντεμπ και Χιου Τζάκμαν» και κατέληξε: «Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΗΠΑ: “Μην αφήνετε τα χρυσόψαρα σας σε λίμνες”

Her News

Shakira: Ο άνδρας που την παρενοχλούσε ισχυρίζεται ότι είναι ο σύζυγός της ενώπιον δικαστή και λαμβάνει μεγαλύτερη τιμωρία

HerNews ka

Ελεν ΝτεΤζενέρις: Αυλαία έπειτα από 19 χρόνια – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Her News b