HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Rita Ora: Εντυπωσίασε το κοινό με την εμφάνιση της στον Α’ ημιτελικό της Eurovision

Η εμφάνιση της Rita Ora στον ημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision σίγουρα ξάφνιασε το κοινό. Η εμφάνισή της στον ημιτελικό έρχεται 14 χρόνια μετά την οντισιόν για να εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο το 2009 με το τραγούδι “Get Here” της Oleta Adams.

Μετά την εκπληκτική της οντισιόν, προσφέρθηκε η ευκαιρία στη Rita Ora να  εκπροσωπήσει τη χώρα, αλλά αργότερα αποφάσισε να αποσυρθεί από τον διαγωνισμό, ισχυριζόμενη ότι δεν ήταν η καλύτερη κίνηση καριέρας για εκείνη.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή, η Rita ερμήνευσε αποσπάσματα κομματιών όπως το Ritual, το I Will Never Let You και το Anywhere

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Λίγο μετά την εμφάνισή της το βράδυ της Τρίτης, οι θαυμαστές έσπευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επαινέσουν την τραγουδίστρια που ερμήνευσε και το τελευταίο της σινγκλ, Praising You με τον Fatboy Slim για πρώτη φορά.

Η Rita μπήκε επίσης στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας: «Ουάου, τι τιμή και μια στιγμή πλήρους κύκλου να βρίσκομαι στο mainstage της @Eurovision ερμηνεύοντας μερικά από τα αγαπημένα μου τραγούδια και το ολοκαίνουργιο σινγκλ μου Praising You.

Ευχαριστώ την ομάδα, τη Λίβερπουλ, τον @officialfatboyslim και φυσικά σε εσάς, τους απίστευτους θαυμαστές μου. Ελπίζω να σας άρεσε αυτό όσο μου άρεσε να το ερμηνεύω. Στέλνω αγάπη σε όλους όσους παρακολουθούν σε όλη την Ευρώπη και φυσικά στην Ουκρανία. Μείνετε δυνατοί , όλοι σας αγαπάμε.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Η τραγουδίστρια δεν ήταν το μόνο διάσημο πρόσωπο που ανέβηκε στη σκηνή, με τη Rebecca Ferguson της ίδιας της Λίβερπουλ να παρουσιάζει τα εντυπωσιακά φωνητικά της στον κόσμο.

Οι οικοδεσπότες Alesha Dixon , Julia Sanina και Hannah Waddingham καλωσόρισαν τους θαυμαστές στο M&S Bank Arena του Λίβερπουλ στο Albert Dock για να γιορτάσουν το γεγονός.

Φέτος, ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision διεξάγεται στο Λίβερπουλ, παρά το γεγονός ότι η Ουκρανία κέρδισε τον διαγωνισμό το 2022, δυστυχώς, δεν μπορούν να φιλοξενήσουν λόγω της συνεχιζόμενης ρωσικής εισβολής και του επακόλουθου πολέμου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora)

Αλλά οι οπαδοί φροντίζουν ώστε η Ουκρανία να εκπροσωπείται καλά στο διαγωνισμό, με τη Λίβερπουλ να γίνεται κιτρινομπλέ προς τιμήν τους.

Καθώς ξεκίνησε η εκπομπή, η οικοδέσποινα Τζούλια απευθύνθηκε στο κοινό στη μητρική της γλώσσα, την Ουκρανική.

Αργότερα συνέχισε να ευχαριστεί το «όμορφο Λίβερπουλ» που υποδέχτηκε την Ουκρανία και τον λαό της «με ανοιχτές αγκάλες».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Δούκα για Γιώργο Κιμούλη: “Έχουμε και τη μία και μοναδική αλήθεια με το μέρος μας”

HerNewskl

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει για ενδέκατη ημέρα στη ΜΕΘ – Ο λόγος που δεν έχει αποσωληνωθεί

HerNews ka

Κρυσταλλία: “Δεν πίστευα ότι είμαι όμορφη, όταν μιλάω τα λέω αυθόρμητα, είμαι λίγο νταλικέρης”

HerNewskl