HerNews.gr
Beauty

Jennifer Lopez: Yιοθέτησε το χτένισμα που δημιουργεί το face lift εφέ

Jennifer Lopez-hernews

Η Jennifer Lopez, η οποία φημίζεται για την απαράμιλλη ομορφιά της και τον πάντα φρέσκο και γεμάτο λάμψη εμφάνισή της, κατάφερε να κερδίσει και πάλι την προσοχή όλων στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, “The Mother”, την οποία παρακολούθησε μαζί με τον Ben Affleck στις 10 Μαΐου.

Ως μία από τις πιο διάσημες εκπροσώπους του beauty και fashion κόσμου, η Lopez δεν παραλείπει ποτέ να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Ειδικά για τους λάτρεις της ομορφιάς, το beauty look της Jennifer Lopez συνήθως είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα μετά από κάθε της εμφάνιση.

Σε αυτήν την περίπτωση, η προσοχή εστιάστηκε κυρίως στο χτένισμά της, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεγάλη τάση στα μαλλιά. Η Jennifer Lopez, με την προσωπική της αύρα και το μοναδικό της στυλ, συνεχίζει να αποτελεί ένα δυναμικό fashion και beauty icon.

Jennifer Lopez: Yιοθέτησε το χτένισμα που μας κάνει να δείχνουμε νεότερες

Η ίδια, γνωστή για την προσεκτικά επιλεγμένη αισθητική της, επέλεξε για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας “The Mother” ένα half up-half down χτένισμα, δηλαδή με τα μισά μαλλιά να είναι πιασμένα πάνω και τα άλλα μισά να κατεβαίνουν ελεύθερα.

Αυτή η επιλογή χάρισε επιπλέον στυλ στο look της, ενώ ταυτόχρονα πρόσφερε το επιθυμητό “face lift” εφέ.Jennifer Lopez

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, ορισμένα χτενίσματα μπορούν να δώσουν ένα φυσικό “lifting” στο πρόσωπο. Τα ψηλά αλογοουρά, τα στιλπνά κότσοι, τα μισά ponytails και γενικά όλα τα χτενίσματα που τραβούν τα μαλλιά προς τα πίσω, μπορούν να ανασηκώσουν το δέρμα του προσώπου, δημιουργώντας την εντύπωση ενός “φυσικού” face lift. 

Jennifer Lopez: Έκανε το πιο chic νυφικό μανικιούρ!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Το ευεργετικό βούτυρο κακάο για το δέρμα

Her News

Matilda Djerf: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την influencer με τα πιο διάσημα μαλλιά στο Instagram

HerNewskl

Detox τώρα! 9 Σημαντικά βήματα καθημερινής ρουτίνας

Her News