HerNews.gr
Beauty

Blake Lively: Έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της και έγινε ginger!

 Blake Lively: Το mimimal manicure της θα είναι το trend της σεζόν!

Η Blake Lively είναι μία αγαπημένη ηθοποιός που έχει κατακτήσει την καρδιά του κοινού με τα ταλέντο και το στυλ της.

Blake Lively

Πρωταγωνιστώντας στην ταινία “It Ends With Us”, βασισμένη στο ρομαντικό μυθιστόρημα της Colleen Hoover, η Blake Lively αναλαμβάνει τον ρόλο της Lily Bloom. Στο πλαίσιο αυτής της ταινίας, η ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει για άλλη μία φορά το χρώμα των μαλλιών της, δημιουργώντας ένα νέο και εντυπωσιακό look.

Blake Lively: Έκανε την απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά της και έγινε ginger!

Η ίδια είναι γνωστή για την τόλμη και την αισθητική της όταν πρόκειται για τα μαλλιά της. Για τον ρόλο της Lily Bloom, αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, δίνοντας μια νέα διάσταση στον χαρακτήρα της. Από τα ξανθά μαλλιά που την έκαναν γνωστή, η Blake επέλεξε ένα πιο σκούρο χρώμα, ένα εκπληκτικό σκούρο καστανό, που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της ομορφιάς της.

Η διαδικασία της αλλαγής του χρώματος των μαλλιών ήταν μια συνεργασία με επαγγελματίες κομμωτές και hair stylists. Η ηθοποιός επέλεξε να υιοθετήσει ένα πιο σκούρο χρώμα με βάση την επιδερμίδα της και την προσωπικότητά της. Οι ειδικοί αναλάμβαναν να εφαρμόσουν τη σωστή τεχνική βαφής και την κατάλληλη περιποίηση, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών αναδείκνυε επίσης το ταλέντο της Blake Lively να ενσαρκώνει διάφορους χαρακτήρες με αυθεντικότητα και βάθος. Η εκκεντρική και απροβλέπτη αλλαγή στην εμφάνισή της αποδεικνύει τη διαρκή δέσμευσή της για τον ρόλο και την προσπάθειά της να φέρει τον χαρακτήρα της Lily Bloom στην οθόνη με αυθεντικότητα και έμπνευση.

 

Νεότερα Άρθρα

Βίκυ Καγιά: Δείτε πώς εφάρμοσε την τεχνική του smudged eyeliner

HerNewskl

Foxy eye: Το χτένισμα που υπόσχεται να σας χαρίσει ένα μαγευτικό βλέμμα

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Υιοθέτησε το ιδανικό smokey eye για τις γιορτές

HerNewskl