HerNews.gr
Beauty

Adriana Lima: Όλα τα μυστικά ομορφιάς της πίσω από την εμφάνιση της στις Κάννες

Adriana Lima

Ο make-up artist Patrik Ta μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το υπέροχο μακιγιάζ της Adriana Lima στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2023.

Adriana Lima

Αν και η Adriana έχει ήδη ένα όμορφο πρόσωπο, αυτά τα μικρά μυστικά προσθέτουν ακόμα περισσότερη λάμψη στην εμφάνισή της.

Ένα από τα μυστικά είναι η δημιουργία μιας πιο λεπτής μύτης. Ο Patrik Ta χρησιμοποίησε έναν μαλακό πινέλο και μία σκιά σε μια απόχρωση πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας της Adriana. Απαλά άντλησε λίγη σκιά και την εφάρμοσε στην περιοχή της μύτης, δίνοντάς της μια πιο λεπτή και καθορισμένη εμφάνιση.

Ένα άλλο μυστικό που αποκάλυψε ο make-up artist είναι οι τεχνικές που χρησιμοποίησε για να αναδείξει τα ζυγωματικά της Adriana. Με τη χρήση ενός ρουζ σε μια ζεστή και φυσική απόχρωση, απλώθηκε απαλά στα ζυγωματικά της με έναν μαλακό πινέλο, δίνοντάς της ένα υγιές και φρέσκο χρώμα.

@patrickta GRWM Part 2 Cannes Edition W/ @AdrianaLima I Used @Patrick Ta Beauty ♬ Imperial Orchestra_Interstellar – Imperial Orchestra

Το γήινο μακιγιάζ είναι η ιδανική επιλογή για μια chic εμφάνιση που πάντα εντυπωσιάζει. Μπορείς να δημιουργήσεις αυτό το look με καφέ σκιές στα μάτια, ένα nude κραγιόν, κοραλένιο ρουζ και λεπτή μαύρη γραμμή eyeliner στο βλέφαρο.

Για έναν ηλιοκαμένο τόνο στο πρόσωπο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις υγρό bronzer και ένα πινέλο για contouring. Μην ξεχάσεις να δώσεις έμφαση και στη μύτη με ένα λεπτό πινέλο για το nose contouring, προσδίδοντας μια λεπτότερη εμφάνιση.

Για ένα φωτεινό και αψεγάδιαστο δέρμα, χρησιμοποίησε ένα κονσίλερ σε ανοιχτότερη απόχρωση από τον τόνο της επιδερμίδας σου, για να φωτίσεις την περιοχή κάτω από τα μάτια και να καλύψεις ατέλειες.

Ένα must για το μακιγιάζ είναι η baking powder. Εφάρμοσε την κάτω από τα μάτια για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ, να δημιουργήσεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα με διάρκεια και να φωτίσεις το βλέμμα.

Adriana Lima

Εάν επιλέξεις ένα φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ, μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις μια bronzer cream για αστραφτερό και sunkissed αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου.

Όσον αφορά το χτένισμα, μπορείς να επιλέξεις ένα πρωτοποριακό updo που συνδυάζει αλογοουρά και κότσο. Μετατρέψε τα μαλλιά σου σε wet shiny look, εφαρμόζοντας κατάλληλα προϊόντα που θα δώσουν λάμψη και στυλ στο χτένισμά σου.

Αυτά τα beauty tips και μυστικά σίγουρα θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια chic εμφάνιση, εμπνευσμένη από την Adriana Lima. Απογείωσε το μακιγιάζ σου με γήινες αποχρώσεις, contouring και κατάλληλα προϊόντα για το χτένισμά σου, και αισθάνσου ακαταμάχητη και λαμπερή σε κάθε ειδική περίσταση.

Αποκλειστικό: Η Σοφία Χατζηπαντελή στο Φεστιβάλ των Καννών (Φωτογραφίες)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Η θεραπεία προσώπου που επέλεξε μετά τις διακοπές της

HerNewskl

Mεταξωτή μαξιλαροθήκη: Τελικά βοηθάει στην πρόσληψη των ρυτίδων;

HerNewskl

Glazed donut nails: H Hailey Bieber έφερε την φθινοπωρινή εκδοχή του αγαπημένου μας μανικιούρ

HerNewskl