HerNews.gr
Beauty

Αντηλιακή κρέμα: Πώς θα καταφέρετε να ενισχύσετε τη δράση της;

Αντηλιακή κρέμα

Είναι αυτή ακριβώς η περίοδος που ψάχνουμε μανιωδώς για αντηλιακή κρέμα, κυρίως για το πρόσωπο, καθώς για τις περισσότερες η παραλία αργεί…

Κυκλοφορούν στην αγορά άπειρες επιλογές για αντηλιακή προστασία που είναι απαραίτητη, με τα πιο must και πρακτικά, αφού μπαίνουν ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ, να είναι εκείνα σε μορφή stick!

Αντηλιακή κρέμα

Σίγουρα έχεις προμηθευτεί αντηλιακό προσώπου και σώματος, ωστόσο θα σου δώσω μερικά tips για να ενισχύσεις τη δράση και την αποτελεσματικότητά τους. Αλήθεια είχες σκεφτεί ποτέ πως μπορείς να έχεις το μέγιστο της προστασίας εάν ακολουθήσεις κάποιες χρήσιμες συμβουλές;

Αντηλιακή κρέμα: Πώς θα καταφέρετε να ενισχύσετε τη δράση της;

  1. Επιλογή σωστού δείκτη προστασίας: Επιλέξτε ένα αντηλιακό προϊόν με κατάλληλο δείκτη προστασίας για τον τύπο του δέρματός σας και τις συνθήκες έκθεσης στον ήλιο. Οι περισσότεροι ειδικοί συνιστούν τουλάχιστον SPF 30 για καθημερινή χρήση.
  2. Εφαρμογή σε όλες τις εκτεθειμένες περιοχές: Βεβαιώσου ότι εφαρμόζεις το αντηλιακό προϊόν σε όλες τις εκτεθειμένες περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου, του λαιμού, των χεριών και των ποδιών. Μην ξεχνάς τα ευαίσθητα σημεία όπως οι χείλες, οι αυτιές και η περιοχή γύρω από τα μάτια.
  1. Επαναλαμβανόμενη εφαρμογή: Ανανέωσε την εφαρμογή του αντηλιακού κάθε 2 ώρες ή μετά το κολύμπι, τον ιδρώτα ή το σκούπισμα με πετσέτα. Η επαναλαμβανόμενη εφαρμογή εξασφαλίζει ότι η προστασία παραμένει αποτελεσματική καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο.
  2. Προστασία από τον ήλιο και σε σκιερές περιοχές: Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις αντηλιακό προϊόν ακόμα και όταν βρίσκεσαι σε σκιερές περιοχές ή κάτω από ομπρέλα. Οι ακτίνες UVA και UVB μπορούν να διεισδύουν ακόμα και μέσα από τις σκιές και να προκαλέσουν ζημιά στο δέρμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Πόδι της χήνας: Έτσι θα διώξεις τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

Her News

Chiara Ferragni: Μας έδειξε τον τρόπο να φορέσουμε κορδέλα στα μαλλιά για τις γιορτές

HerNewskl

Sunbeam Blonde: Αυτό το χρώμα που κάνει το δέρμα να λάμπει θα είναι παντού αυτό το καλοκαίρι

HerNews ka