HerNews.gr
Διεθνή

Beyoncé – Jay-Z: Αγόρασαν έπαυλη 200 εκατομμυρίων δολαρίων – Το πιο ακριβό σπίτι που πουλήθηκε ποτέ στην Καλιφόρνια!

Η Beyoncé και ο σύζυγός της Jay-Z πλήρωσαν 200 εκατομμύρια δολάρια για το νέο τους σπίτι στην Καλιφόρνια, καθιστώντας το το πιο ακριβό σπίτι που πουλήθηκε ποτέ σε αυτήν την πολιτεία, σύμφωνα με το TMZ .

Η ιδιοκτησία 30.000 τετραγωνικών ποδιών στο Μαλιμπού σχεδιάστηκε από τον Ιάπωνα αρχιτέκτονα Tadao Ando, ​​ο οποίος δημιούργησε επίσης την έπαυλη του Kanye West, 57,3 εκατομμυρίων δολαρίων που απέκτησε κατά τη διάρκεια του διαζυγίου του με την Kim Kardashian.

Το σπίτι ανήκε προηγουμένως στον συλλέκτη έργων τέχνης William Bell και του πήρε 15 χρόνια για να χτιστεί, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι συνεργάτες της Beyoncé φέρεται να πέτυχαν καλό deal, καθώς στην πραγματικότητα η έπαυλη ήταν να πουληθεί για 295 εκατομμύρια δολάρια.

Αυτή η επένδυση φέρεται να είναι επίσης το δεύτερο πιο ακριβό συμβόλαιο ακίνητης περιουσίας στη χώρα, καθώς ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη πουλήθηκε στο παρελθόν για 238 εκατομμύρια δολάρια .

Οι θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις για τη νέα αγορά των Carters, αρκετοί θεώρησαν ότι η αγορά ήταν «υπερβολική» και κάποιοι αποκάλεσαν την Beyoncé και τον Jay-Z «καπιταλιστές».

Ο Jay-Z και η Beyoncé έχουν ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων

Το 2017, το ζευγάρι – που παντρεύτηκε το 2008 και έχει τρία παιδιά – αγόρασε ένα σπίτι στο Bel-Air για 88 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το TMZ.

Την ίδια χρονιά, οι μουσικοί έριξαν 26 εκατομμύρια δολάρια σε μια έπαυλη 12.000 τετραγωνικών ποδιών στο Χάμπτονς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νυν VS Πρώην: Hailey Bieber & Selena Gomez… Αγκαλιά! Όλο το παρασκήνιο

HerNews ka

Ashley Tisdale: Kατηγορείται ότι προκάλεσε τροχαίο ατύχημα που οδήγησε σε σοβαρούς τραυματισμούς

HerNews ka

Shakira: Βρήκε ξανά τον έρωτα σε πασίγνωστο αθλητή;

HerNews ka