HerNews.gr
Διεθνή

Shakira: Βρήκε ξανά τον έρωτα σε πασίγνωστο αθλητή;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της The Sun, η Shakira και ο πρώην παίκτης football Julian Edelman πέρασαν μαζί τα γενέθλια της τραγουδίστριας.

Η αναφορά έχει αφήσει τους θαυμαστές τόσο του Edelman όσο και της Shakira να πιστεύουν ότι υπάρχει ένα πιθανό ειδύλλιο μεταξύ τους.

Μετά από μια 12χρονη ποδοσφαιρική καριέρα στο Foxborough, ο Edelman αποσύρθηκε το 2020, αφήνοντας πίσω του μια κληρονομιά ως ένας από τους πιο παραγωγικούς catchers στην ιστορία μετά την σεζόν. Κέρδισε ακόμη και διακρίσεις MVP στο τέλος του Super Bowl LIII.

Ο Edelman είχε σχέση με την Adriana Lima

Ο Edelman δεν ήταν άγνωστος στις σχέσεις υψηλού προφίλ, καθώς στο παρελθόν είχε συνδεθεί με τον άγγελο της Victoria’s Secret, Adriana Lima. Έχει επίσης μια επτάχρονη κόρη που ονομάζεται Lily με το μοντέλο Ella Rose.

Όσο για τη Shakira , πρόσφατα έβαλε τέλος σε μια 11χρονη σχέση με τον Ισπανό σταρ του ποδοσφαίρου Gerard Pique. Φαίνεται ότι o Edelman μπορεί να έχει κάποιους ανταγωνιστές για την καρδιά της, καθώς ο Tom Cruise φέρεται να διεκδικούσε επίσης την τραγουδίστρια.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Shakira μπορεί να απέρριψε τον Cruise, προκαλώντας ένα πλήγμα στο εγώ του ηθοποιού.

Σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Julian Edelman άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο franchise των Patriots, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη και τέταρτη θέση στην ιστορία της ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο πρώην αθλητής είχε πάντα ανάγκη για ταχύτητα και επιτυχία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Και ποιος ξέρει; Ίσως αυτό το νέο ειδύλλιο με τη Σηακιρα να είναι η επόμενη μεγάλη νίκη του. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν αυτό το φημολογούμενο ζευγάρι θα κάνει πάταγο στον κόσμο του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας.

Shakira: Ο άνδρας που την παρενοχλούσε ισχυρίζεται ότι είναι ο σύζυγός της ενώπιον δικαστή και λαμβάνει μεγαλύτερη τιμωρία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χώρισε η Έμιλι Ρατακόφσκι: «Την απατούσε συνεχώς. Είναι αηδιαστικός. »

Her News

Νεϊμάρ: Μοντέλο βγάζει “στη φόρα” μηνύματα που της έστελνε – Τον κατακεραυνώνει στο Instagram

HerNews ka

Τζεφ Μπέζος: Την «έβγαλε» με McDonald’s στο πάρτι γενεθλίων του

HerNews ka