HerNews.gr
BRIDE NEWS

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στη φωτογραφία γάμου!

Η μέρα του γάμου σου είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή σου , αλλά τείνει να περνάει εν ριπή οφθαλμού. Για να ξαναεπισκεφτείτε εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα και να ξαναζήσετε όλα τα συναισθήματα που νιώσατε ανταλλάσσοντας όρκους και γιορτάζοντας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, η τεκμηρίωση του γάμου σας είναι μια απαραίτητη εργασία. 

Όταν τελειώσει η μέρα, οι φωτογραφίες σου είναι ένα από τα λίγα αντικείμενα που μένουν από την ημέρα. Είναι κυριολεκτικά οι αναμνήσεις σου σε απτή μορφή. 

Δεδομένου ότι θα ανατρέχετε στις φωτογραφίες του γάμου σας για τα επόμενα χρόνια, πιθανότατα θέλετε οι εικόνες να είναι όσο το δυνατόν πιο τέλειες. Αν και ο φωτογράφος σας είναι αυτός που φωτογραφίζει το γάμο σας, υπάρχουν ορισμένες συμπεριφορές που κάνουν τα ζευγάρια που μπορεί να διακόψουν τη διαδικασία και να παρεμποδίσουν τα τελικά στιγμιότυπα.

Δεν εκφράσετε το όραμά σας

Ναι, ο φωτογράφος σας είναι ο δημιουργικός εμπειρογνώμονας, αλλά έχετε και εσείς λόγο για το πώς εξελίσσονται οι φωτογραφίες. Αντί να το αφήσετε στο άτομο πίσω από την κάμερα, φροντίστε να επικοινωνήσετε για το όραμά σας . Για να δείξετε την ατμόσφαιρα που προσπαθείτε να δημιουργήσετε, μοιραστείτε εμπνευσμένες εικόνες με τον φωτογράφο σας. Όσον αφορά την τοποθεσία και το φόντο, η έμπνευση για αυτά μπορεί να διαφέρει, καθώς ο φωτογράφος σας μπορεί να μην έχει φωτογραφίσει στο χώρο ή την τοποθεσία σας στο παρελθόν.

Παράλειψη μιας προ-γαμήλιας συνεδρίας

 Για να βεβαιωθείτε ότι η ημέρα λήψης εκτυλίσσεται απρόσκοπτα, προγραμματίστε μια δοκιμαστική διαδρομή. Αυτή η προ-γαμήλια συνεδρία είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για το στυλ, την κατεύθυνση και την προσωπικότητα του. Αυτή η συνεδρία είναι το κλειδί για να κάνει τη μέρα του γάμου πιο άνετη και λιγότερο δύσκολη, καθώς τόσο ο φωτογράφος όσο και το ζευγάρι θα έχουν ήδη μια ιδέα για το τι λειτουργεί.

Αποστολή λίστας λήψεων

Πολλά ζευγάρια συχνά δίνουν στον φωτογράφο τους μια λίστα με τις ακριβείς φωτογραφίες που θέλουν να τραβήξουν κατά τη διάρκεια του γάμου — χωρίς να συνειδητοποιούν ότι παρεμβαίνουν στην πραγματικότητα στη δημιουργική διαδικασία. Ο φωτογράφος σας είναι ο επαγγελματίας, οπότε πιστέψτε ότι θα απαθανατίσει τις πιο συγκινητικές στιγμές, από το πρώτο φιλί μέχρι τον πρώτο χορό. Όταν η λίστα περιέχει επίσης ένα σωρό αιτήματα, θα εμποδίσει τον φωτογράφο να είναι στη στιγμή και να απαθανατίσει ό,τι είναι μπροστά του.

Προσπάθεια να ελέγξετε τις λήψεις

Στη μεγάλη σας μέρα, η μόνη δουλειά που απαιτείται από εσάς είναι να απολαύσετε το γεγονός και να απολαύσετε κάθε στιγμή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις φωτογραφίες ή να προσπαθήσετε να μικροδιαχειριστείτε τη λήψη, κάτι που θα δημιουργήσει μόνο άγχος και ένταση και στα δύο εμπλεκόμενα μέρη. 

Ζητάμε άμεσα τις φωτογραφίες

Μόλις τελειώσει η μεγάλη σας μέρα, πιθανότατα νιώθετε περιέργεια για να δείτε το πλήρες άλμπουμ , αλλά πολλά ζευγάρια δεν συνειδητοποιούν ότι το τελικό προϊόν απαιτεί χρόνο. Ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών, τη διαδικασία επεξεργασίας του φωτογράφου σας και την ημερομηνία του γάμου σας, μπορεί να χρειαστούν από τρεις έως 12 εβδομάδες για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Το να είστε υπομονετικοί και να κατανοείτε τη διαδικασία και τον φόρτο εργασίας του φωτογράφου σας είναι απαραίτητο. Εμπιστευτείτε τους ότι θα σας παραδώσουν όμορφες εικόνες αμέσως και προσπαθήστε να αποφύγετε την προσθήκη επιπλέον πίεσης ή αιτημάτων που μπορεί να διαταράξουν τη ροή εργασίας τους.

Τι δεν πρέπει να φοράτε σε έναν γάμο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα δικαιολογητικά της βάπτισης

Her News

Γάμος: Wedding Hacks για να εξοικονομήσετε χρήματα & ταυτόχρονα να σας χαρίσετε την ημέρα που ονειρεύεστε

HerNews ka

Γάμος: Πρωτότυπα δώρα για τους καλεσμένους

Her News