HerNews.gr
BRIDE NEWS

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στον μήνα του μέλιτος σας

Αφού παντρευτείτε εσείς και ο σύντροφός σας, το ταξίδι για το μήνα του μέλιτος είναι ο καλύτερος τρόπος για να “αναρρώσετε” από τον προγραμματισμό του γάμου και να γιορτάσετε αυτό το νέο κεφάλαιο μαζί ως νεόνυμφοι.

Αν και οι δυο σας σίγουρα μπορείτε να περάσετε το σύνολο των διακοπών σας με ύπνο πριν χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα όλη την ημέρα, πιθανότατα θα θέλετε να κάνετε τουλάχιστον μία ή δύο δραστηριότητες. Δεδομένου ότι ο μήνας του μέλιτος είναι ένα ταξίδι που γίνεται μια φορά στη ζωή σας που δίνει τον τόνο στο γάμο σας, η προσθήκη νέων, συναρπαστικών εμπειριών στο “to do list” σας θα κάνει την απόδρασή σας αξέχαστη.

Επιπλέον, θα ενισχύσετε τον δεσμό σας ενώ μαθαίνετε πολλά για τον άλλον σας έξω από την καθημερινή σας ρουτίνα.

Όποιες και αν είναι οι δραστηριότητες που επιλέγετε, είναι σημαντικό να κάνετε κράτηση για εκείνες που συμπίπτουν με την προσωπικότητα, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας. 

Βυθιστείτε στον Πολιτισμό

Είτε πηγαίνετε στο Τουλούμ είτε στη Ρώμη , ο προορισμός του μήνα του μέλιτος είναι πιθανότατα γεμάτος με πλούσια κουλτούρα. Για να αποκτήσετε μια εμπειρία, κάντε μια προσπάθεια να αλληλεπιδράσετε με τους ανθρώπους και τα μέρη που καθορίζουν την περιοχή. Για μια πιο ενδιαφέρουσα δραστηριότητα, ξεφύγετε από το συνηθισμένο μονοπάτι και εξερευνήστε νέες γειτονιές και αξιοθέατα που δεν είναι τα τυπικά τουριστικά σημεία. Κοντινό πλάνο δύο ανθρώπων που φτιάχνουν ζυμαρικά

Γευτείτε την τοπική κουζίνα

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εξοικειωθείτε με την περιοχή και τον τρόπο ζωής των ντόπιων είναι να απολαύσετε την τοπική κουζίνα. Από την παέγια στη Βαρκελώνη μέχρι το τεμπούρα στην Ιαπωνία, η κατανάλωση του τοπικού φαγητού εγγυάται επίσης μια πιο φρέσκια και πιο γευστική αισθητηριακή εμπειρία.

Απολαύστε νόστιμα ποτά

Εκτός από το φαγητό, η δοκιμή τοπικών ποτών θα σας μυήσει στην τοπική τοποθεσία και θα δημιουργήσει μια διασκεδαστική κοινή εμπειρία. Ενώ μπορείτε πάντα να παραγγείλετε ένα κοκτέιλ στο μπαρ του ξενοδοχείου σας, μπορείτε εξίσου να οργανώσετε μια περιήγηση με ποτό.

Κάντε κράτηση για πολυτελείς περιποιήσεις σπα

Δεν έχει σημασία αν οραματίζεστε έναν μήνα του μέλιτος γεμάτο ξεκούραση ή ανακατεύετε χαλαρωτικά πράγματα με πιο δραστήρια. Σε κάθε περίπτωση, οι θεραπείες σπα είναι πάντα μια καλή ιδέα. Η επίσκεψη στο σπα, είτε πρόκειται για μασάζ ζευγαριού, είτε για απολέπιση προσώπου ή σώματος, θα μειώσει τα επίπεδα του άγχους και θα τονώσει τη διάθεσή σας.

Άνδρας και γυναίκα βλέποντας την ανατολή από έναν λόφο

Δείτε την Ανατολή ή το Ηλιοβασίλεμα

Αναζητάτε μια σουρεαλιστική εμπειρία που προκαλεί δέος στη φύση; Παρακολουθήστε την ανατολή ή τη δύση του ηλίου. Η απόφαση θα εξαρτηθεί από το εάν εσείς και ο σύζυγός σας είστε περισσότερο άνθρωποι της ημέρας ή της νύχτας. 

Πεζοπορία στη φύση

Για μια άλλη ενεργή εμπειρία που δεν περιορίζεται μόνο σε παραθαλάσσιους προορισμούς, σκεφτείτε να πάτε μια πεζοπορία. Μπορείτε να το κάνετε αυτό σχεδόν σε οποιοδήποτε περιβάλλον και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου. Οι πεζοπορίες είναι ένας εφικτός τρόπος για να εξερευνήσετε το τοπίο, να αυξήσετε τις ενδορφίνες σας και να βελτιώσετε τη σύνδεσή σας.Ζευγάρι που βγάζει selfie μπροστά από τη La Sagrada Familia

Τραβήξτε πολλές φωτογραφίες

Ανεξάρτητα από τη δραστηριότητα που κάνετε, φροντίστε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες. Μόλις τελειώσει ο μήνας του μέλιτος, οι εικόνες θα είναι η μόνη απτή υπενθύμιση του ιδιαίτερου ταξιδιού σας. Επιπλέον, η τεκμηρίωση των διακοπών σας θα σας δώσει την ευκαιρία να ξαναζήσετε τη σημαντική εμπειρία κάθε φορά που τις κοιτάζετε. Εκτός από τη δημοσίευση μερικών από τα αγαπημένα σας στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργήστε ένα φυσικό άλμπουμ φωτογραφιών ως φυσικό αναμνηστικό. 

Δοκίμασε κάτι καινούργιο

Δεδομένου ότι ο μήνας του μέλιτος είναι το πρώτο ταξίδι που θα κάνετε ως παντρεμένο ζευγάρι, το να δοκιμάσετε νέα πράγματα είναι μια ευκαιρία να μάθετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον, να έρθετε πιο κοντά και να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις. Βοηθά επίσης στην προώθηση της επίλυσης προβλημάτων και της αγάπης ενθάρρυνσης καθώς το ζευγάρι εργάζεται μαζί για να πλοηγηθεί στη νέα περιπέτεια. Μερικές εξωγενείς ιδέες περιλαμβάνουν το bungee jumping, το camping, το paddle boarding ή το rafting.

Γαμήλια τούρτα: Βρείτε την ιδανική για τον γάμο σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παραδοσιακός vs Μοντέρνος Γάμος – Τι να διαλέξω ; 

Her News b

Φθινοπωρινός γάμος: Ιδέες & προτάσεις για τον γάμο σας

Her News

5 εύκολα βήματα για να δημιουργήσετε τον προϋπολογισμό του γάμου σας

Her News