HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο σε ένα παιδί – «Δεν επιτρέπεται»

Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα έσπαγε το πρωτόκολλο για μια ομάδα γλυκών μαθητών που της ζητούσαν αυτόγραφο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φέρεται να αρνήθηκε ευγενικά όταν παιδιά ζήτησαν την υπογραφή της, ενώ έκανε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην έκθεση λουλουδιών της Chelsea για το εναρκτήριο Παιδικό Πικ-νικ στο Λονδίνο τη Δευτέρα.

«Με λένε Κάθριν. Δεν επιτρέπεται να γράψω την υπογραφή μου, είναι απλώς ένας από αυτούς τους κανόνες», ακούστηκε να λέει, στο People , όταν ένα περίεργο παιδί ρώτησε γιατί δεν θα έβαζε την υπογραφή της.

Ωστόσο, η Κέιτ Μίντλετον δεν άφησε τα παιδιά εντελώς απογοητευμένα και αντίθετα τους δημιούργησε μερικά ωραία σχέδια.

«Δεν μπορώ να γράψω το όνομά μου, αλλά μπορώ να ζωγραφίσω», εξήγησε η Μίντλετον στα παιδιά.

Στη συνέχεια προχώρησε στη σχεδίαση ενός λουλουδιού για ένα 7χρονο κορίτσι που ονομαζόταν Ruby, ενός δέντρου για έναν άλλο μαθητή και μιας λίμνης περικυκλωμένης με φυτά για ένα τρίτο παιδί.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να υπογράφουν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους για να αποτρέψουν τον κίνδυνο πλαστογραφίας, σύμφωνα με την Daily Express , και ο βασιλικός κανόνας ισχύει εδώ και χρόνια.

Ο Γουίλιαμ, ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και άλλοι βασιλικοί της Βρετανίας δεν επιτρέπεται να βάζουν την υπογραφή τους, αν και ο 74χρονος μονάρχης έσπασε το πρωτόκολλο το 2010 όταν υπέγραψε ένα αυτόγραφο για ένα θύμα καταστροφικών πλημμυρών, γράφοντας: «Κάρολος 2010 .» Έκτοτε δεν έχει σπάσει το πρωτόκολλο.

Ενώ απαγορεύεται να γράφουν το όνομά τους, τους επιτρέπεται να βγάζουν selfie με θαυμαστές.

Η Μίντλετον είναι κολλητή των βασιλικών κανόνων – αν και έσπασε το πρωτόκολλο τον Απρίλιο με το κόκκινο βερνίκι νυχιών σε μια λειτουργία την Κυριακή του Πάσχα αντί για την αποδεκτή απαλή ροζ απόχρωση.

Εν τω μεταξύ, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, αντιστεκόταν συχνά στους κανονισμούς.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κατηγορήθηκαν ότι παραβίασαν τους κανόνες όταν πιάστηκαν χέρι χέρι στην κηδεία της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο του 2022. Ωστόσο, ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος ισχυρίστηκε ότι τους επετράπη να κρατούν ο ένας τον άλλον επειδή δεν εργάζονταν πλέον ως βασιλιάδες μετά την παραίτησή τους το 2020 από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Απάντησε στην αμφιλεγόμενη καμπάνια του οίκου Balenciaga

HerNewskl

Θα σε κάνει να δακρύσεις: Έτσι αντέδρασε ένα κοριτσάκι όταν έμαθε πως θα υιοθετηθεί – VIDEO

Her News

Πάρις Χίλτον: Αποκάλυψε ότι εξέπληξε ολόκληρη την οικογένειά της με τη νεογέννητη κόρη της την Ημέρα των Ευχαριστιών

HerNews ka