HerNews.gr
Σχέσεις

Ρομαντικές ιδέες για καλοκαιρινά ραντεβού

Οι ζεστές μέρες του καλοκαιριού και οι μεγαλύτερες νύχτες είναι ιδανικές για να αναζωπυρώσουν την αγάπη και την σχέση σας. Τι καλύτερο οπότε από ένα ραντεβού με τον σύντροφό σας; Ακόμη κι αν είστε παντρεμένοι με παιδιά μπορείτε πάντα να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για να περάσετε μαζί.

Να μην ξεχνάμε ότι ο χρόνος με τον σύντροφό μας είναι πολύτιμος και πάντα μας βοηθάει να ζήσουμε νέα πράγματα και να θυμόμαστε τα παλιά.

Καλοκαιρινά ραντεβού με την σχέση σας

1. Φτιάξτε μαζί ένα γεύμα από την αρχή, αλλά πραγματικά από την αρχή. Φτιάξτε το δικό σας ψωμί, το κυρίως πιάτο και προσθέστε ένα σπιτικό επιδόρπιο. Αφήστε το πλύσιμο των πιάτων για την επόμενη μέρα!

2. Εξερευνήστε μαζί έναν κήπο και μάθετε τα ονόματα των φυτών που δεν γνωρίζατε προηγουμένως.

3. Οδηγήστε μέχρι την πλησιέστερη θάλασσα, μοιραστείτε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις διακοπών από την παιδική σας ηλικία και κολυμπήστε!

4. Πηγαίνετε μαζί για γυμναστική, σε κάτι που είναι καινούργιο και για τους δυο σας.

5. Αν κάποιος από εσάς έχει μουσικές δεξιότητες, ξεσπάστε στα όργανα. Γράψτε ένα τραγούδι, παίξτε τις αγαπημένες σας διασκευές και απλώς διασκεδάστε.

6. Διδάξτε ο ένας στον άλλο μια νέα δεξιότητα. Ένας από εσάς μπορεί να κάνει μαθήματα κιθάρας. ο άλλος μπορεί να δώσει μαθήματα χορού. Να είστε υπομονετικοί ο ένας με τον άλλον και να κερδίσετε κάποια νέα εκτίμηση για τα δυνατά σημεία του συντρόφου σας.

7. Βρείτε το πλησιέστερο λούνα παρκ και περάστε μια μέρα κάνοντας τρενάκια.

8. Κάντε μια γραφική διαδρομή και απλώς απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου.

9. Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να ακούσετε μουσική σε εξωτερικούς χώρους. Βρείτε μια κοντινή συναυλία για μια αξέχαστη βραδιά ραντεβού.

10. Χαλαρώστε με ένα απογευματινό couple massage.

11. Ή περάστε όλη την ημέρα στο αγαπημένο σας τοπικό σπα!

12. Προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χρήματα; Φέρτε το σπα στο σπίτι μετατρέποντας τον χώρο σας σε μια χαλαρωτική όαση. Ανάψτε μερικά κεριά, βάλτε λίγη απαλή μουσική και κάντε ο ένας στον άλλο μασάζ.

13. Βρείτε τις καλύτερες happy hour σε μαγαζιά στην πόλη σας και φτιάξτε μια λίστα για να τις δοκιμάσετε όλες.

14. Φτιάξτε μια λίστα με όλα τα εστιατόρια που πρέπει να δοκιμάσετε. Στη συνέχεια, σημειώστε ημερομηνίες και μαγαζί που θα επισκεφτείτε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 Συμπεριφορές που δημιουργούν άγχος σε μια σχέση

HerNews ka

Πόσο δύσκολο είναι να κάνετε φίλους μετά τα 30;

Her News

Stashing: Και όμως, υπάρχει ένας χειρότερος όρος από το ghosting!

HerNewskl