HerNews.gr
Μόδα

Λευκό φόρεμα: Stylish τρόποι για να το φορέσεις

Τίποτα δεν είναι πιο καλοκαιρινό από το λευκό φόρεμα. Μπορείς να το βάλεις κυριολεκτικά παντού από το πρωί ως το βράδυ. Σίγουρα δεν πρέπει να λείπει κι από την βαλίτσα των καλοκαιρινών σου διακοπών.

Εδώ έχουμε μερικούς stylish τρόπους για να το φορέσεις φέτος το καλοκαίρι και να ξεχωρίσεις.

Πρόσθεσε ένα τζιν μπουφάν

Για να σπάσεις λίγο το λευκό φόρεμα, πρόσθεσε ένα τζιν μπουφάν. Έτσι θα δημιουργήσεις μια εμφάνιση ελαφριά και αέρινη, ειδικά αν σηκώσεις και τα τα μανίκια. Δεν θέλεις το σακάκι να βαραίνει τη συνολική εμφάνιση, γι’ αυτό φρόντισε να διαλέξεις ένα στιλ στο τζιν μπουφάν που να ταιριάζει με την εικόνα που προσπαθείς να πετύχεις.

Συμπλήρωσε με ένα καπέλο

Διάλεξε ένα καλοκαιρινό καπέλο που κολακεύει το πρόσωπό σου και προσθέτει στη συνολική εμφάνιση. Σου προτείνουμε να βρεις ένα ανοιχτό χρώμα όπως λευκό ή χακί για να διατηρήσεις την καλοκαιρινή αίσθηση. Βέβαια με ένα λευκό ψάθινο καπέλο δεν μπορείς να κάνεις ποτέ λάθος.

Φόρεσε κομψά χρυσά αξεσουάρ

Αν φοράς ένα λευκό φόρεμα και θέλεις μια αέρινη αίσθηση, τότε διάλεξε χρυσά κοσμήματα κι άσε στην άκρη τα πολλά βαριά βραχιόλια.

Πρόσθεσε χρώμα στα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου

Αν θεωρείς το λευκό φόρεμα που φοράς πολύ απλό, πρόσθεσε μια απροσδόκητη πινελιά, επιλέγοντας παπούτσια με χρώμα. Διακοσμημένα ή φωτεινά σανδάλια προσθέτουν μια πραγματική ποπ διάθεση στο ντύσιμο και δεν προσθέτουν βάρος στην εμφάνιση, επειδή τα διακοσμητικά είναι στα πόδια σου.

Επίσης διάλεξε ένα χαριτωμένο χιαστί τσαντάκι, αντί για την αναμενόμενη boho τσάντα. Δεν θέλεις να είσαι προβλέψιμη, οπότε αντί να φοράς μια τσάντα boho που είναι καφέ ή με κρόσσια, γιατί να μην πας με κάτι χαριτωμένο; 

Τα must have items για ένα καλοκαιρινό look

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shay Mitchell: Μοιράζεται συμβουλές για καλεσμένους σε γάμο – «Οι παντόφλες είναι απαραίτητες»

HerNews ka

Ντακότα Τζόνσον: Άλλαξε τα signature καστανά μαλλιά της με ένα ξανθό bob

HerNews ka

Οίκος Chanel: Συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη της ταινίας “Annette”

Her News b