HerNews.gr
Beauty

Clavicut: Αυτό είναι το κούρεμα που θα δούμε παντού το υπόλοιπο του 2023

Clavicut

Εάν αναρωτιέστε ποιο θα είναι το επόμενο κούρεμά σας, σας έχουμε την απόλυτη πρόταση, το Clavicut. Μάλιστα, πρόκειται να είναι το νούμερο ένα κούρεμα για το υπόλοιπο μισό του 2023! Αφού, όσο σοκαριστικό κι αν σας ακούγεται, βρισκόμαστε περίπου στη μέση του έτους!

Στο θέμα που μας απασχολεί τώρα, το Clavicut είναι ό,τι πιο hot θα δούμε στα κουρέματα την υπόλοιπη χρονιά, μιας που είναι και καλοκαιρινό και φθινοπωρινό λόγω του μήκους του που είναι ακριβώς στη μέση.

Το μήκος του συγκεκριμένα, είναι αυτό που κάνει το Clavicut τόσο ξεχωριστό και εντυπωσιακό και είναι στην πραγματικότητα άκρως κολακευτικό για όλες τις υφές μαλλιών. Για αυτό το λόγο πρόκειται και για το επόμενο μεγάλο trend στα μαλλιά μας.

Τι είναι όμως το Clavicut;clavicut

Είναι το κούρεμα που φτάνει μέχρι το κόκκαλο της κλείδας και προσφέρει τα πλεονεκτήματα τόσο των κοντών μαλλιών, όσο και των μακριών. Είναι δηλαδή, κοντό, άρα είναι εύκολο στο styling και στην περιποίησή του και μακρύ, ώστε να πιάνεται σε αλογοουρά, κότσους και γενικότερα να πειραματίζεστε με αυτό. Ειδικά, αν έχετε συνηθίσει με μακριά μαλλιά και θέλετε να δοκιμάσετε τα πιο κοντά, το Clavicut είναι η πιο καλή λύση, γιατί αποτελεί την τέλεια μετάβαση από το ένα μήκος στο άλλο, αποτελώντας το ακριβώς ενδιάμεσο.

Συνεπώς, το Clavicut είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών και σε όλα τα σχήματα προσώπου. Για το καλοκαίρι, αποτελεί την ιδανική επιλογή, γιατί φτάνει λίγο κάτω από τον αυχένα, αφήνοντας το υπόλοιπο σώμα ελεύθερο να αναπνεύσει από τα μακριά μαλλιά, αφού φτάνει να αγγίζει μέχρι την κλείδα σας. Ενώ, το φθινόπωρο ταιριάζει τέλεια με τα πιο cozy ρούχα, όπως τα ζιβάγκο και τα πιο χοντρά, αναδεικνύοντας πολύ παραπάνω το styling σας.

Άλλωστε, ήδη από πέρυσι είχαμε αρχίσει να βλέπουμε το συγκεκριμένο κούρεμα παντού και αυτή η τάση υπήρχε και πιο παλιά, πολύ πριν κυριαρχήσει παντού το καρέ κούρεμα. Έτσι, δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση που επέστρεψε στη μόδα, αφού πολύ συχνά βλέπουμε τάσεις να επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όπως τότε, έτσι και τώρα, το Clavicut κυριάρχησε πρώτα μεταξύ διασημοτήτων και μοντέλων, οπότε είναι θέμα χρόνου το κούρεμα αυτό να επιστρέψει θριαμβευτικά, αφού βλέπουμε πλέον όλο και περισσότερες διάσημες να το υιοθετούν. Και το καλοκαίρι, όπως φαίνεται, είναι η τέλεια εποχή για να επανέλθει, καθώς συνηθίζουμε να κόβουμε τα μακριά μαλλιά μας για ανανέωση και για να παίρνουμε περισσότερο αέρα.

Σίγουρα, πρόκειται για ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως από το σχήμα του προσώπου τους και είναι μια πολύ chic επιλογή. Είναι ιδανικό για όσες θέλουν μια ανανέωση και όχι μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση τους.

Δείτε τις αγαπημένες μας διάσημες με εκδοχές του Clavicut

Kendall Jenner με Clavicut

H Kendall Jenner είναι μια από τις celebrities που λατρεύει το Clavicut και φαίνεται ότι το προτιμά για τις πιο cozy και καθημερινές της εμφανίσεις. Μάλιστα, πρόκειται για ένα κούρεμα που έχει συνδεθεί στενά με εκείνη και το προτιμάει είτε είναι, είτε όχι στην μόδα.

Η Selena Gomez είναι από τις celebrities που επιλέγει, επίσης, συχνά το συγκεκριμένο look και εδώ βλέπουμε να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και όμορφη με αυτό το look.

Η Phoebe Tonkin έχει επιλέξει το Clavicut κάνοντας ένα πιο σπαστό look, με τα μαλλιά της να είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακά και απλά.

Λευκές τρίχες: 5 λόγοι που μπορεί να ασπρίζουν τα μαλλιά σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Skincare layering το καλοκαίρι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

HerNewskl

Το νερό της βρύσης δεν είναι πάντα το ίδιο- Πότε είναι κακό για το δέρμα και τα μαλλιά σας

HerNews ka

Manicure: Οι πιο glam τάσεις για την άνοιξη του 2024

HerNewskl