HerNews.gr
Beauty

Skincare layering το καλοκαίρι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Skincare layering

Κατά την τελευταία δεκαετία, οι τάσεις στον χώρο της ομορφιάς έχουν επεκταθεί πέρα από το μακιγιάζ και τα μαλλιά, φτάνοντας στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και επικεντρώνονται στο skincare layering.

Skincare layering το καλοκαίρι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Αυτή η νέα προσέγγιση εισήγαγαν οι Κορεάτισσες, με την διάσημη 12- βημάτων ρουτίνα τους που ακολουθείται καθημερινά προκειμένου να αποκτήσετε αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Τα προϊόντα ομορφιάς από την Κορέα κατάφεραν να προκαλέσουν μεγάλη επιτυχία, παρά το γεγονός ότι οι φόρμουλες τους βασίζονται σε συστατικά που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις βιοχημείας για να τα αποκρυπτογραφήσεις. Η απλή ρουτίνα που περιλαμβάνει τα βήματα “καθαρισμός, τόνωση, ενυδάτωση” έγινε τάση και έκανε αίσθηση. Όμως, με την αύξηση της παρουσίας των κοινωνικών μέσων δικτύωσης στη ζωή μας, οι τάσεις στην περιποίηση διαμορφώθηκαν επίσης μέσα από τις προτάσεις των TikTokers, προσφέροντας μοναδικές ιδέες.

Ως αποτέλεσμα, το μπάνιο και το νεσεσέρ κάθε γυναίκας περιέχει προϊόντα που ποτέ πριν δεν γνώριζε. Και σε κάθε εποχή, η ρουτίνα φροντίδας του δέρματος απαιτεί να είναι διαφορετική, δημιουργώντας μια αίσθηση σύγχυσης.

Skincare layering το καλοκαίρι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Καθώς βρισκόμαστε στο καλοκαίρι και η θερμοκρασία αναμένεται να παραμείνει υψηλή μέχρι τον Οκτώβριο, είναι πιθανό να χρειάζεσαι μια ανανέωση όσον αφορά τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης και τη σωστή σειρά εφαρμογής.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το βασικότερο βήμα είναι η φωτοπροστασία, ιδιαίτερα στην Ελλάδα όπου η υπεριώδης ακτινοβολία είναι έντονη. Η προστασία του δέρματος από τον ήλιο είναι απαραίτητη, και για αυτό επιλέγεις πάντα ένα απαλό προϊόν καθαρισμού που θα αφαιρέσει τη λιπαρότητα και κάθε ίχνος μακιγιάζ, ενώ παράλληλα θα παρέχει την απαραίτητη ενυδάτωση.

Ο ενυδατικός ορός είναι ένα βασικό προϊόν: Σε αυτήν την περίπτωση, η βιταμίνη Β5 είναι ένα κυρίαρχο συστατικό που προσφέρει ενυδάτωση και αναζωογόνηση στο δέρμα σου.

Skincare layering το καλοκαίρι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Νεότερα Άρθρα

Πως θα κάνετε το καλύτερο μακιγιάζ για τo ρεβεγιόν!

Her News

Jennifer Lopez: Το καινούριο της manicure θυμίζει φθινόπωρο

HerNewskl

Ρυτίδες γέλιου: Πώς θα τις καλύψετε μέσα από τo skincare;

HerNewskl