HerNews.gr
Beauty

Baking: H τεχνική που έρχεται να εκθρονίσει το contouring!

Baking

To baking έχει πραγματικά γίνει μια δημοφιλής τεχνική μακιγιάζ που βοηθά στον ορισμό και την ανάδειξη των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Baking

Αυτή η τεχνική προέρχεται από τον χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ και έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα στον χώρο της ομορφιάς.

Η ιδέα πίσω από το baking είναι να εφαρμόσετε πούδρα στις περιοχές του προσώπου σας που θέλετε να δημιουργήσετε highlight και να αφήσετε την πούδρα να “ψήσει” για μερικά λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, μπορείτε να εφαρμόσετε άλλα προϊόντα μακιγιάζ, όπως κονσίλερ, contour, ή ρουζ, για να δώσετε διάσταση στο πρόσωπό σας. Στη συνέχεια, αφαιρείτε την πούδρα και το αποτέλεσμα είναι ένα πιο ξεκούραστο, φωτεινό και ορισμένα χαρακτηριστικά προσδιορισμένο πρόσωπο.

Αυτή η τεχνική είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για να κάνετε contouring και highlighting χωρίς τη χρήση πολλών προϊόντων. Αντί να χρησιμοποιείτε κρέμες ή υγρά προϊόντα, μπορείτε να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με πούδρα, πράγμα που καθιστά το μακιγιάζ πιο διαρκές.

Baking: H τεχνική που έρχεται να εκθρονίσει το contouring!

Το video της Huda προσφέρει σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εισαγωγή στην τεχνική του baking και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HUDA BEAUTY (@hudabeauty)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πάμελα Άντερσον: Εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

HerNews ka

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια του φετινού καλοκαιριού

HerNews ka

Φαίη Σκορδά: Συνδύασε τα δύο μεγαλύτερα manicure trend του καλοκαιριού!

HerNewskl