HerNews.gr
Beauty

Halle Bailey: Τα extensions της για την ταινία “The Little Mermaid” κόστισαν πάνω από 150 χιλιάδες δολάρια

Τα εμβληματικά κόκκινα μαλλιά της Halle Bailey στη ζωντανή ταινία «Little Mermaid» κόστισαν μια περιουσία για τη δημιουργία τους.

Η υποψήφια για Όσκαρ επικεφαλής τμήματος μαλλιών Camille Friend, η οποία εργάστηκε στο παρελθόν στο “Black Panther: Wakanda Forever” – ήθελε να διατηρήσει τα μακριά ράστα της Halle Bailey φυσικά και υγιή ενώ αναδημιουργούσε τα διάσημα κόκκινα μαλλιά της πριγκίπισσας Ariel και δήλωσε: “Ήξερα ότι μια περούκα δεν πήγαινε για να δουλέψω.

«Δεν υποθέτω, αλλά μάλλον ξοδέψαμε τουλάχιστον 150.000 δολάρια γιατί έπρεπε να το ξανακάνουμε και να το βγάλουμε. Ήταν μια διαδικασία», συνέχισε. 

Αντίθετα, άλλαξε το χρώμα παίρνοντας τρεις αποχρώσεις προσαρμοσμένου χρώματος κόκκινων μαλλιών και τυλίγοντάς τα γύρω από τις ρίζες, ενώνοντάς τα με κερατίνη. Στη συνέχεια πρόσθεσε χαλαρά κομμάτια μαλλιών, έτσι ώστε τα μαλλιά να επιπλέουν φαινομενικά σε υποβρύχιες σκηνές. 

Παρά την υψηλή τιμή και την επίπονη διαδικασία, οι θαυμαστές στα social media διαφώνησαν με το ότι η απόχρωση δεν ήταν αρκετά κόκκινη για την Ariel. 

Παρά τη διαμάχη για το χρώμα των μαλλιών της και τα ρατσιστικά μηνύματα που έλαβε η Halle για το κάστινγκ της, η «Μικρή Γοργόνα» έκανε θραύση στο box office τη βραδιά της πρεμιέρας, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 48 εκατομμύρια δολάρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πλύσιμο του προσώπου με ανθρακούχο νερό: Το αναβράζον τελετουργικό ομορφιάς που δεν περιμένετε

HerNews ka

Lip “Bloss”: Η νέα τάση για ζουμερά & ενυδατωμένα χείλη που κατακλύζει το TikTok

HerNews ka

Αυτή είναι η ιδανική skincare ρουτίνα που πρέπει να υιοθετήσουμε μετά τις γιορτές!

HerNewskl