HerNews.gr
Pets

Πράγματα που κάνουν οι σκύλοι για να τραβήξουν την προσοχή

Οι σκύλοι είναι γνωστό ότι είναι πιστοί φύλακες, αλλά και φίλοι. Έχουν μια  παιχνιδιάρικη φύση. Δεν μπορούμε να μην λιώσουμε όταν έχουμε ένα σκυλάκι ή και περισσότερα στο σπίτι. Είναι πραγματικά αξιολάτρευτα ζωάκια.  Όταν θέλουν την προσοχή μας,  υπερβαίνουν τα όρια για να κερδίσουν το ενδιαφέρον μας και να μας κάνουν να γελάσουμε. Εδώ είναι μερικά από τα πιο τρελά πράγματα που κάνουν οι σκύλοι για να τραβήξουν την προσοχή μας!

Πώς ο σκύλος θα τραβήξει την προσοχή;

Μερικοί σκύλοι είναι φυσικοί ακροβάτες και θα κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν το βλέμμα σας. Μπορεί να πηδήξουν από καναπέ σε καναπέ σε μια προσπάθεια να τραβήξουν την προσοχή σας.

Επίσης ορισμένα σκυλιά αξιοποιούν το μοναδικό τους ταλέντο να μιμούνται τους ανθρώπινους ήχους. Μπορεί να γαβγίζουν, να ουρλιάζουν ή ακόμα και να επιχειρούν να πουν λέξεις για να επικοινωνήσουν μαζί σας. Αυτά τα “ομιλητικά” σκυλιά είναι βέβαιο ότι θα σας κάνουν να σταματήσετε ό,τι κάνετε και να τους δώσετε προσοχή. 

Οι σκύλοι έχουν μια απίστευτη ικανότητα να “διαβάζουν” τα ανθρώπινα συναισθήματα. Μερικά θα εκμεταλλευτούν αυτή την ικανότητα τους προσποιούμενα ότι είναι λυπημένα ή ότι χρειάζονται βοήθεια. Μπορεί να σας κοιτάνε μέσα στα μάτια ή να σας σκουντάνε,  όλα σε μια προσπάθεια να κερδίσουν την αμέριστη προσοχή σας.

Για να σας κάνει ένας σκύλος να ασχοληθείτε μαζί του είναι ικανός να αρχίσει τα ανόητα κόλπα, να κυλιέται στο πάτωμα ή να κυνηγάει τα παιχνίδια του. 

Τέλος, οι σκύλοι είναι λάτρεις του φαγητού. Μπορεί να κλέψουν φαγητό από τους πάγκους της κουζίνας. Ίσως να προσπαθούν να ισορροπήσουν στον αέρα, για να πιάσουν λιχουδιές. Κι όλα αυτά επιδιώκοντας να τραβήξουν την προσοχή σας και μια νόστιμη ανταμοιβή.

Κατοικίδια: Tips για αρμονική συμβίωση σκύλου και γάτας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Πράγματα που θέλει ο κτηνίατρος να σταματήσετε να κάνετε

Her News

Αυτά είναι τα πιο Έξυπνα Σκυλιά στον πλανήτη

Her News

Πώς βοηθάει η βόλτα με τον σκύλο την υγεία μας

Her News