HerNews.gr
Ταξίδια

Twilight: Η Airbnb νοικιάζει το σπίτι της Bella

Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Twilight στους κινηματογράφους και οι θαυμαστές τους εξακολουθούν να λατρεύουν οτιδήποτε έχει σχέση με την ταινία. Ακόμη μιλάνε για την μοναδική σχέση μεταξύ της Bella και του Edward.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να ζήσεις κι εσύ αν το επιθυμείς από κοντά στο σπίτι της Bella, έστω και για λίγο. 

Διάβασε παρακάτω για όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται να ξέρεις πριν μείνεις στο σπίτι του Λυκόφωτος!

Το σπίτι της Bella 

Το Twilight Swan House, όπως ονομάζεται, είναι διαθέσιμο για κράτηση μέσω Airbnb. Μπορεί ωστόσο να εκπλαγείς όταν μάθεις ότι το σπίτι στην πραγματικότητα δεν βρίσκεται στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, όπου διαδραματίζεται η σειρά Twilight. 

Το σπίτι βρίσκεται στο Όρεγκον και συγκεκριμένα στο κέντρο της St. Helens, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το Πόρτλαντ. 

Όταν φτάσεις εκεί, θα διαπιστώσεις ότι το γοητευτικό σπίτι της δεκαετίας του 1930 είναι σχεδόν όπως ήταν στην ταινία. Η κουζίνα, η τραπεζαρία και το σαλόνι έχουν μείνει ακριβώς όπως ήταν όταν μετακόμισε η Bella στον μπαμπά της. Και αν κλείσεις τη διαμονή σου για το Halloween ή τα Χριστούγεννα, θα απολαύσεις μια ξεχωριστή εποχιακή διακόσμηση.

Πρόκειται όπως  λογικά θα θυμάσαι, αν έχεις δει και εσύ τις ταινίες, για ένα διώροφο σπίτι, σε ένα καταπράσινο μέρος. Διαθέτει συνολικά 5 υπέροχα υπνοδωμάτια. Ακόμη όμως κι αν δεν έχεις δει κάποιες από τις ταινίες και δεν είσαι φαν και πάλι πιστεύω θα το λατρέψεις.

Είναι ένα πολύ ζεστό και cozy σπίτι κι αυτό φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες. Θα περάσεις πολλές στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο τζάκι, αν το επισκεφτείς χειμώνα. Θα σου αρέσει ιδιαίτερα να κοιμάσαι στην κρεβατοκάμαρα της Μπέλα, γιατί είναι ακριβώς όπως στην ταινία. 

Στο Twilight Swan House μπορούν να μείνουν ως και οκτώ άτομα, οπότε φέρε και τους πιο κοντινούς σου φίλους για ένα μοναδικό ταξίδι. Το κόστος διαμονής ποικίλλει και συνήθως απαιτεί τουλάχιστον δύο διανυκτερεύσεις. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μήλος: Οδηγός για ένα αξέχαστο τριήμερο

Her News

Σκόπελος: Ταξίδι στο χρόνο και τις γεύσεις στο μοναδικό νησί των Σποράδων

HerNews ka

Τα πιο απομονωμένα μέρη του πλανήτη

Her News