HerNews.gr
Beauty

Βlunt bob: H ανανεωμένη εκδοχή του αγαπημένου μας κουρέματος

Βlunt bob

Το blunt bob είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε αυτό το καλοκαίρι για πολλούς λόγους.

Πρώτον, είναι ένα κούρεμα που συνδυάζει δυναμική, σέξι και κομψότητα. Οι απαλές γραμμές του πλαισιώνουν γλυκά τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, δίνοντάς σας ένα αποτέλεσμα που δεν σκληραίνει την εικόνα σας.

Το blunt bob είναι μια φρέσκια και σύγχρονη εκδοχή του κλασικού γαλλικού καρέ και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Η Cara Delevingne και η Emma Stone είναι μερικά από τα παραδείγματα που υιοθέτησαν αυτό το κούρεμα.

Πολλές γυναίκες που είχαν χρόνια μακριά μαλλιά τώρα αποφασίζουν να τα κόψουν και να ανανεωθούν. Ο αιώνιος αγώνας μεταξύ των μακριών και των κοντών μαλλιών συνήθως καταλήγει με τα κοντά μαλλιά να κερδίζουν σε στιλ.

Το blunt bob δεν θα σας δώσει μόνο μια νέα εικόνα, αλλά θα σας χαρίσει και μια δυναμική εμφάνιση. Δεν απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια για να δείχνει περιποιημένο.

Βlunt bob: H ανανεωμένη εκδοχή του αγαπημένου μας κουρέματος

Είναι επίσης μια καλή επιλογή αν χρειάζεστε ξεκούραση από το συχνό styling των μαλλιών σας. Το blunt bob δεν απαιτεί πολλή φροντίδα για να δείχνει όμορφο, οπότε μπορείτε να του δώσετε χρόνο να “αναπνεύσει” και να απολαύσετε τη φυσική του όψη.

blunt bob

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του blunt bob είναι η δυνατότητα να συνδυαστεί με μικρές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του balayage. Αυτό θα προσθέσει φωτεινότητα και ζωντάνια στο look σας, ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Jennifer Lopez: Aυτή είναι η μάσκαρα κολλαγόνου που δεν αποχωρίζεται!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Soft Crop: Το πιο μοντέρνο κούρεμα που θυμίζει το pixie cut

HerNewskl

DIY αντηλιακά για τα μαλλιά με φυσικά υλικά

Her News

Jennifer Garner: Τόλμησε μια παραλλαγή bob κουρέματος και είναι αγνώριστη

HerNewskl