HerNews.gr
Παιδί

Ένα απλό κόλπο με ρούχα που μπορεί να διατηρεί ασφαλές το παιδί σας όσο κολυμπάει

Αν και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βουτάμε στο κρύο νερό μιας πισίνας στον ήλιο, είναι ζωτικής σημασίας τα παιδιά να συνοδεύονται και να είναι ασφαλή κατά τη διάρκεια της διασκεδαστικής δραστηριότητας.

Μια μαμά μοιράστηκε τις βασικές συμβουλές που σώζουν ζωές για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά διατηρούνται ασφαλή αυτό το καλοκαίρι ενώ απολαμβάνουν το νερό.

Δημοσιεύοντας στο λογαριασμό @ dannah_eve , η σταρ των κοινωνικών μέσων μοιράζεται «καθημερινές συμβουλές ασφάλειας» με τους ακόλουθούς της, πάνω από 600.000 άτομα.

@dannah_eve ⚠️ PSA FOR ALL PARENTS 🏊🏻‍♀️ ⚠️ #drowningprevention #poolsafety #poolsafetyawareness #parentsoflittles #safetytip #safetytips #familysafety #watersafety #momsafetytips #staysafe #stayawarestaysafe #momsafetytips #staysafeoutthere #thinksmart #lifesavingtip #lifesavinghacks #situationalawareness ♬ original sound – Dannah Eve

Εξήγησε: «Αν το παιδί σας είναι αρκετά μεγάλο, διδάξτε του πώς να κολυμπάει με τα ρούχα και τα παπούτσια του.

«Ο λόγος είναι ότι αν πέσουν κατά λάθος στην πισίνα θα είναι πλήρως ντυμένοι.

«Αν δεν είναι αρκετά μεγάλοι για να κολυμπήσουν πλήρως, τότε μπορείτε να τους μάθετε πώς να επιπλέουν.

«Μείνετε ασφαλείς εκεί έξω», πρόσθεσε.

Από τότε που κοινοποίησε τη δημοσίευση στο διαδίκτυο, η Dannah πλημμύρισε από απαντήσεις καθώς οι άνθρωποι έσπευσαν να την ευχαριστήσουν για τη ζωτική συμβουλή κολύμβησης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ύπνος και μωρό: Οι διαφορές ανάμεσα σε λίκνο και κούνια

Her News

Παιδιά: Παιδικά τραγούδια και γλωσσική ανάπτυξη

Her News b

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν.. “Το κάτι”

Her News