HerNews.gr
Αφιερώματα

Γιορτή του Πατέρα: Δώρα που μπορείς να κάνεις στον μπαμπά σου

Η Γιορτή του Πατέρα φέτος γιορτάζεται την Κυριακή 18 Ιουνίου. Είναι μια ημέρα αφιερωμένη όχι μόνο στον μπαμπά μας, αλλά και σε πατρικές φιγούρες που διαμορφώνουν το μυαλό μας και παίζουν ζωτικό ρόλο στο να δίνουμε φτερά στα όνειρά μας. 

Γιορτάζεται κάθε χρόνο, την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου και είναι μια ευκαιρία, για να δείξουμε λίγο παραπάνω την αγάπη μας στον μπαμπά μας με ένα δώρο ή περνώντας μαζί του την ημέρα αυτήν.

Εδώ σου ετοιμάσαμε μια λίστα με δώρα που μπορείς να κάνεις φέτος στον μπαμπά σου και να χαρεί λίγο περισσότερο, που η κορούλα του τον σκέφτηκε!

Δώρα για τον μπαμπά

Δημιούργησε ένα χειροποίητο δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα από τις ζωγραφιές που είχες κάνει μικρή. Αυτό το μικρό diy έργο τέχνης για τον μπαμπά σου μπορείς να το εκτυπώσεις ως μια φωτογραφία, αφού πρώτα το σκανάρεις στον εκτυπωτή. 

Υπάρχει πάντα αυτή η ιδιαίτερη ανάμνηση με τον μπαμπά που θα ήθελες να ζήσει για πάντα. Από διασκεδαστικά οικογενειακά ταξίδια, μέχρι αθλητικές εκδηλώσεις έως τα απογεύματα της Κυριακής που ήσασταν όλοι στο σπίτι. Συγκέντρωσε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες με τον μπαμπά και φτιάξε ένα άλμπουμ φωτογραφιών που θα λατρέψει να κοιτάζει στον ελεύθερο χρόνο του. 

Βέβαια πρέπει να διαλέξεις ένα δώρο με βάση και τα ενδιαφέροντα του μπαμπά σου, ώστε να του αρέσει ακόμη περισσότερο. Οπότε αυτό που σου προτείνουμε εμείς είναι ένα μπλουζάκι για το καλοκαίρι. Επέλεξε ένα που θα μπορεί να το βάλει στις διακοπές ή και για μια πιο καλή περίσταση, όπως είναι τα πόλο μπλουζάκια. Επίσης οι μπαμπάδες λατρεύουν τα καπέλα που μπορούν να τα φορέσουν στην θάλασσα ή στο ψάρεμα.

Σε γενικές γραμμές μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βρεις τι δώρο θα πάρεις στον μπαμπά σου. Το αγαπημένο του άρωμα παραμένει πάντα μια safe επιλογή για την Γιορτή του Πατέρα. Επίσης ένα βιβλίο είναι κλασικό δώρο, που αποκλείεται να μην του αρέσει. Σαν κόρη του εξάλλου θα γνωρίζεις ποιο είδος βιβλίου προτιμάει. Μπορείς βέβαια πάντα να τον ρωτήσεις αν θέλει κάποιο συγκεκριμένο να διαβάσει αυτή την περίοδο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάρις Χίλτον: 10 πράγματα που δεν ήξερες και θα σε σοκάρουν

Her News

Κώστας Βουτσάς: Σαν σήμερα «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος ηθοποιός

HerNews ka

Πάολα: Η καθηλωτική τραγουδίστρια που έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου

HerNews ka