HerNews.gr
Beauty

Τα 5 πιο ακριβά κραγιόν στον κόσμο

Οι γυναίκες λατρεύουμε τα καλλυντικά και ειδικά τα κραγιόν, είναι από τα αγαπημένα μας, που δύσκολα αποχωριζόμαστε. Αυτό το καλλυντικό μας δίνει πάντα ένα χρώμα στα χείλη, τονίζοντας όλο το πρόσωπο μας.

Αν φτιάχνετε την πολυτελή συλλογή σας ή ψάχνετε να αγοράσετε ένα ακριβό κραγιόν, η επιλογή μιας ακριβής μάρκας είναι μια καλή ιδέα. Είναι ωραίο το συναίσθημα να γνωρίζετε ότι στη συλλογή σας υπάρχει ένα κομψό, όμορφο, ακριβό κραγιόν. Αυτό βέβαια θα μπορεί να φορεθεί σε ειδικές περιστάσεις και επίσημες εκδηλώσεις.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα πιο ακριβά κραγιόν της αγοράς αυτή τη στιγμή. 

1. Guerlain Rouge G Lucky Bee 

Η Guerlain είναι γνωστή για τα κραγιόν της Rouge G που συνοδεύονται από μια κομψή ασημένια θήκη σε στυλ σφαίρας. Το περιορισμένης έκδοσης Lucky Bee, είναι διαθέσιμο μόνο στην Saks Fifth Avenue και η θήκη είναι διακοσμημένη με μια μέλισσα από στρας, που είναι το θρυλικό σύμβολο του Οίκου των Guerlain.

Το ίδιο το κραγιόν έχει σατινέ φινίρισμα με φόρμουλα πούδρας διαμαντιού για να παρέχει αυτό το αποπνικτικό, φωτεινό αποτέλεσμα στα χείλη.

2. Valde Beauty Creamy Satin Lipstick

Αυτό το όμορφο κραγιόν δεν έχει μόνο μια υπέροχη θήκη, δίνοντας σε αυτό το προϊόν μια εντελώς πολυτελή εμφάνιση, αλλά το ίδιο το κραγιόν είναι πολύ απαλό, σαν μετάξι. Έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να ξαναγεμίσει, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να αποχωριστείτε αυτήν την εκπληκτική θήκη.

Διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις για να ταιριάζει στο στιλ του μακιγιάζ σας και διαθέτει υαλουρονικό οξύ και αντιοξειδωτικά για να σας αφήσει με απαλά και σαρκώδη χείλη.

3. La Bouche Rouge Passion

Το εκπληκτικό κόκκινο αυτό κραγιόν σε ψυχρό τόνο έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε μια ευρεία γκάμα αποχρώσεων makeup και έχει απαλή υφή για να διασφαλίζει ότι θα διαρκέσει όλη την ημέρα.

4. Bond No. 9

Αυτό το όμορφο κραγιόν με διάρκεια όλη μέρα, διατίθεται σε 18 διαφορετικές αποχρώσεις, μεταξύ των οποίων το κόκκινο, το δαμασκηνί και το καφέ.

5. Christian Louboutin Silky Satin Lipstick

Ο οίκος Christian Louboutin είναι γνωστός για τα παπούτσια και τα αξεσουάρ του, αλλά έχει και υπέροχα κραγιόν. Το Silky Satin Lipstick έχει λεία και πολυτελή υφή που δεν στεγνώνει. Η αστραφτερή χρυσή θήκη είναι εμπνευσμένη από το κίνημα Art Deco. Το χαραγμένο καπάκι σε στιλ κορόνας υποτίθεται ότι μοιάζει με φιαλίδιο φίλτρου.

Υπάρχουν 11 διαφορετικές αποχρώσεις διαθέσιμες και το καθένα περιλαμβάνει βιταμίνη B5 και υαλουρονικό οξύ για να αφήσει τα χείλη σας ενυδατωμένα.

Tips ομορφιάς για γυναίκες άνω των 40 ετών

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το αγαπημένο της προϊόν για τα φρύδια!

HerNewskl

Selena Gomez: Αυτά είναι τα 7 βήματα της skincare ρούτινας της!

HerNewskl

Jade roller: Το εργαλείο που επιβάλλεται να εντάξετε στην skincare ρουτίνα σας!

HerNewskl