HerNews.gr
Beauty

Κατερίνα Καινούργιου: Το αγαπημένο της προϊόν για τα φρύδια!

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι το σχήμα των φρυδιών για ένα τέλειο μακιγιάζ, και πάντα προσέχει την εμφάνιση τους. Μοιράζεται συχνά τις τεχνικές περιποίησης που προτιμά για τα φρύδια της, αποκαλύπτοντας αυτήν τη φορά το προϊόν που χρησιμοποιεί για να τα διατηρεί σε τέλειο σχήμα.

Κατερίνα Καινούργιου

Τα φρύδια έχουν τη σημαντική δουλειά να πλαισιώνουν τα μάτια και να δίνουν έκφραση στο πρόσωπο. Με τις σωστές κινήσεις, μπορούν να δημιουργήσουν διάφορα συναισθήματα και να αναδείξουν μια πιο έντονη εκδοχή του εαυτού σας. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να τα διαχειρίζεστε με προσοχή.

Η Κατερίνα Καινούργιου προτιμά ένα συγκεκριμένο προϊόν για το σχήμα των φρυδιών της, το οποίο, όπως αποκαλύπτει, βοηθά στη σταθεροποίησή τους. Έτσι, τα φρύδια της διατηρούνται πάντα σε τάξη, προσθέτοντας ένα ακόμη επίπεδο στον εντυπωσιακό της μακιγιάζ.

Κατερίνας Καινούργιου: Το αγαπημένο της προϊόν για τα φρύδια!

Αν θέλετε να ανανεώσετε το σχήμα των φρυδιών σας ή να τα διατηρήσετε σε άψογη κατάσταση, μπορείτε να εξετάσετε το προϊόν που προτείνει η Κατερίνα Καινούργιου για καλοσχηματισμένα φρύδια.

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο casual undo για κάθε περίσταση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γυναίκα άνω των 40: Η σωστή αντιμετώπιση σημαδιών γήρανσης

Her News

Beauty στην καραντίνα; Περιποίηση χεριών

Her News

Sarah Jessica Parker: Το ιδανικό beauty look στην πρεμιέρα για γυναίκες άνω των 50

HerNewskl