HerNews.gr
Beauty

Βρες την κατάλληλη απόχρωση foundation για την επιδερμίδα σου

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης foundation για τον μοναδικό τόνο του δέρματός σας μπορεί συχνά να φαίνεται σαν πρόκληση, αλλά εμείς σας έχουμε όλα τα βήματα για να βρείτε την κατάλληλη για εσάς.

Η αγορά ενός νέου foundation μπορεί να φαίνεται τρομακτική, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωπες με μια σειρά από πάρα πολλά καλλυντικά σε ένα μπουκάλια κατάστημα. Ωστόσο, η εύρεση της σωστής απόχρωσης μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζετε. Ακολουθήστε τον οδηγό μας για να αποφύγετε την επιστροφή στο σπίτι με ένα προϊόν που δεν σας ταιριάζει.

Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση foundation στο κατάστημα

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή απόχρωση εάν αναζητάτε ένα φυσικό φινίρισμα με πλήρης κάλυψη. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

Δώστε προσοχή στον φωτισμό του χώρου και αποφύγετε τα φωτιστικά οροφής όπου είναι δυνατόν.

Αν μπορείτε, δοκιμάστε μερικές αποχρώσεις στο σαγόνι σας (όχι στο πίσω μέρος του χεριού σας!) και βγείτε έξω με έναν καθρέφτη για να δείτε πόσο φυσικές φαίνονται στο φως της ημέρας.

Σκεφτείτε τους υποτόνους του δέρματός σας. Ανεξάρτητα από το πόσο χλωμό ή σκούρο είναι το δέρμα σας, ο υποτόνος σας – δροσερός, ζεστός ή ουδέτερος – είναι το κλειδί για να επηρεάσει το πόσο καλά ταιριάζει το foundation με το δέρμα σας.

Κατά γενικό κανόνα, οι πιο ζεστοί τόνοι ταιριάζουν με ροδακινί ή κιτρινωπή απόχρωση, ενώ οι πιο ψυχροί τόνοι του δέρματος πρέπει να επικεντρώνονται σε πιο ροζ ή πιο μπλε τόνους.

Πέρα από τη σωστή απόχρωση βέβαια, πρέπει να δίνετε βάση και στον τύπο foundation που θέλετε να αγοράσετε. Μπορείτε να επιλέξετε υγρό ή σε μορφή πούδρας, ειδικά αν έχετε λιπαρό δέρμα με τάση για ατέλειες.

Για επιπλέον κάλυψη σε ατέλειες επιλέξτε ένα προϊόν cover stick. Διαφορετικά  δοκιμάστε τους color correctors που έχουν σχεδιαστεί για να εξουδετερώνουν τις ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος. Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές και το φυσικό, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα είναι δικό σας, ανεξάρτητα από το δέρμα σας.

Πώς ανταποκρίνεται το δέρμα σας στις αλλαγές θερμοκρασίας;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cozy Blonde: Το ξανθό του φθινοπώρου που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα

HerNewskl

Πως θα κάνετε το καλύτερο μακιγιάζ για τo ρεβεγιόν!

Her News

Hailey Bieber: Έκανε το πιο classy και ανατρεπτικό μανικιούρ για το καλοκαίρι

HerNewskl