HerNews.gr
Μόδα

Τα πιο άνετα outfit για ένα ταξίδι

Όταν κάνετε ένα ταξίδι, ξέουμε ότι πρέπει να βρείτε το ιδανικό outfit, που θα προσφέρει μια ισορροπία μεταξύ άνεσης και στιλ. Εξάλλου, είναι υπέροχο να φαίνεστε μοντέρνα, ενώ ταξιδεύετε με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο, αλλά όχι σε βάρος της άνεσής σας. Ειδικά μάλιστα αν μιλάμε για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Αν πρόκειται να κάνετε μια χαλαρή απόδραση το Σαββατοκύριακο με τις φίλες ή τον σύζυγό σας, δοκιμάστε ασορτί κομμάτια, δηλαδή σετ ρούχων, γιατί δεν χρειάζονται σκέψη και είναι πάντα κομψά. Επιπλέον, ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα αν έχετε καμπύλες, είστε μικροκαμωμένες ή απλά βρίσκεστε κάπου στη μέση.

Συμβουλές για ένα chic και comfy outfit

Όταν σχεδιάζετε την ταξιδιωτική σας γκαρνταρόμπα, δώστε προτεραιότητα σε κομμάτια που μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους. Έτσι θα μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε διαφορετικά outfit.

Επιλέξτε υφάσματα απαλά και βαμβακερά, για να μην ιδρώνετε εύκολα. Βέβαια δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την βαλίτσα των διακοπών σας ένα μαύρο φόρεμα, που θα δημιουργήσει το ιδανικό outfit για τα καλοκαιρινά σας βράδια.

Ένα κλασικό και άνετο outfit ενώ ταξιδεύετε είναι να συνδυάσετε ένα ποδηλατικό κολάν ή μια φόρμα με ένα μπλουζάκι σε ουδέτερους τόνους.

Το layering είναι το κλειδί

Το layering όχι μόνο προσθέτει διάσταση στο ντύσιμό σας, αλλά σας βοηθά επίσης να προσαρμοστείτε στις μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Μην ξεχνάτε πάντα μια ελαφριά ζακέτα, που συμπληρώνει τις ενδυματολογικές σας επιλογές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το layering σας για να είστε άνετες και κομψές.

Επιλέξτε άνετα υποδήματα

Τα άνετα παπούτσια είναι απαραίτητα σε κάθε ταξίδι. Επιλέξτε κομψά, αλλά πρακτικά παπούτσια που θα σας υποστηρίξουν σε όλη τη διάρκεια των διακοπών σας. Ένα ζευγάρι sneakers ή flat σανδάλια θα σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε τον προορισμό σας με στιλ. Βέβαια ένα ζευγάρι πλατφόρμες, είναι αυτό που χρειάζεστε για λίγο ύψος. Συνδυάστε τα flat ή τα ψηλά παπούτσια με ένα αέρινο floral φόρεμα και είστε έτοιμες!

Βασικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα στα 40 σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ζιζέλ Μπούντχεν: Φόρεσε την πιο κολακευτική ολόσωμη φόρμα στο πιο trend χρώμα για φέτος

HerNews ka

Salma Hayek: Έκανε την πιο iconic εμφάνιση στο Φεστιβάλ Καννών

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Η εκθαμβωτική εμφάνιση στο Φεστιβάλ στις Κάννες

HerNewskl