HerNews.gr
Social News

Νεϊμάρ – Μπρούνα Μπιανκάρντι: Έκαναν gender reveal και αποκάλυψαν το φύλο του παιδιού τους

Παρά την κρίση που πέρασαν στη σχέση τους λόγω της απιστίας του Νεϊμάρ, ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφος του Μπρούνα Μπιανκάρντι βιώνουν μια από τις πιο σημαντικές και ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί.

Πριν από λίγες ημέρες ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα Μπιανκάρντι, η οποία πρόσφατα επισκέφθηκε τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη Μύκονο, διοργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό gender reveal για να μάθουν το φύλο του παιδιού τους.

Στο βίντεο που ανέβασε η Μπρούνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε αρχικά το ζευγάρι να ανταλλάσσει μενταγιόν με τη φωτογραφίες τους και κάποιους “όρκους”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Στη συνέχεια του βίντεο, η Μπρούνα Μπιανκάρντι εμφανώς συγκινημένη δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της ενώ χαϊδεύει την κοιλιά της και ο Νεϊμάρ τη φιλά τρυφερά.

Η αποκάλυψη έγινε με τον ο 12χρονο γιο του ποδοσφαιριστή, Davi Lucca – τον οποίο έχει αποκτήσει με την Carolina Dantas – να  πατά ένα κουμπί όπου εκτοξεύονται ροζ κονφετί και καπνοί, αποκαλύπτοντας πως το νέο μέλος της οικογένειας θα είναι κοριτσάκι.

Δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Serena Williams: Καλωσόρισε το δεύτερο παιδί της με τον Alexis Ohanian – Το ιδιαίτερο βίντεο της ανακοίνωσης

HerNews ka

«Μαριέττα, είσαι η αγάπη μου»: Η ερωτική εξομολόγηση του Λέων Πατίτσα στη Χρουσαλά για τα γενέθλιά της

Her News

Γενιά Gen Z: Χαρακτηριστικά, επιρροές και προοπτικές – Εσύ τι ξέρεις για την γενιά του σήμερα;

Her News