HerNews.gr
Ελλάδα

Χαλκιδική: Airbnb με… μπάτλερ και σεφ – Κοστίζει 5.000 ευρώ τη βραδιά

Όσο κάποιοι προτιμάνε να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, άλλοι στρέφονται στη λύση του Airbnb για περισσότερη αυτονομία.

Το LIVE NEWS εντόπισε Airbnb για όλα τα βαλάντια με τη βραδιά να κοστολογείται από 100€ και να φτάνει μέχρι και τα 5.000.

Για εκείνους που ψάχνουν την πιο οικονομική λύση στα Βραχνέικα της Πάτρας ένα δωμάτιο 87 τετραγωνικών μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα και την τιμή να διαμορφώνεται ανάλογα μέχρι τα 200€ ανά διανυκτέρευση.

Airbnb Πάτρα

-87 τ.μ.

-Χωρητικότητα 6 ατόμων

-Μέχρι 200€ / διανυκτέρευση

«Υπάρχει πλήρης εξοπλισμός, μπορεί κάποιος να μαγειρέψει, μπορεί να φέρει την οικογένειά του σε πολύ προσιτές τιμές. Υπάρχει ενδιαφέρον, έχουμε πολλά τηλέφωνα», είπε ο Περικλής Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης Airbnb.

Για όσους βέβαια θέλουν και μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα για μία ακόμα πιο ξεχωριστή εμπειρία διακοπών, το LIVE NEWS εντόπισε ενοικιαζόμενο κατάλυμα στη Χαλκιδική που η τιμή του μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 5.000 ευρώ τη βραδιά, ανάλογα τις παροχές που θα επιλέξει να έχει.

Airbnb Χαλκιδική

-Μέχρι 5.000€ / διανυκτέρευση

Από τον όρμο Παναγιάς στη Χαλκιδική σε παραλαμβάνει το ιδιωτικό σκάφος της εταιρίας που νοικιάζει το κατάλυμα και μέσα σε πέντε λεπτά βρίσκεστε στο Διάπορο, ένα μικρό νησάκι που η προβλήτα σε οδηγεί αμέσως μέσα στη βίλα.

«Καλώς ήρθατε στο Διάπορο Χαλκιδικής, πάμε να δούμε το σπίτι», δήλωσε ο Αντίγονος Χαλκίδης, ιδιοκτήτης Airbnb.

Μόλις φτάνεις, αντικρίζεις την ιδιωτική πισίνα και από εκεί βρίσκεσαι κατευθείαν στο σαλόνι του Airbnb.

«Βρισκόμαστε στον ισόγειο χώρο, σαλόνι κουζίνα και χώρο εργασίας γραφείο. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα για διανυκτέρευση. Η θέα από κάθε δωμάτιο του σπιτιού κόβει την ανάσα. Ελάτε να σας δείξω τη θέα αυτού του δωματίου πάνω στη θάλασσα».

Ο χώρος διατίθεται ακόμα και για εκδηλώσεις ή πάρτι γενεθλίων, προσφέροντας υπηρεσίες όπως μπάτλερ και σεφ.

Airbnb Χαλκιδική

-Διαθέτει μπάτλερ & σεφ

«Αρκετοί από αυτούς επιλέγουν private chefing είτε για το πρωινό είτε για ένα dinner επομένως το σπίτι έχει τα πάντα για luxury διακοπές», δήλωσε ο Αντίγονος Χαλκίδης, ιδιοκτήτης Airbnb.

Μία μοναδική εμπειρία διακοπών και χαλάρωσης… όχι όμως για όλα τα πορτοφόλια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανοιχτά γυμναστήρια: Με self test και διπλή μάσκα

Her News b

Οι «μνηστήρες» της τεράστιας περιουσίας του Βαγγέλη Παπαθανασίου – Ο ρόλος της συντρόφου του μουσικοσυνθέτη

Her News

Αίγινα: Στο χειρουργείο η 14χρονη που εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε δύο πούλμαν

HerNews ka