HerNews.gr
Μόδα

Βραβεία Ίρις 2023: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

Βραβεία Ίρις 2023

Τα Βραβεία Ίρις αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν την αριστεία στον ελληνικό κινηματογράφο, τιμώντας τις καλύτερες επιδόσεις σε διάφορες κατηγορίες, όπως Καλύτερη Ταινία, Καλύτερη Σκηνοθεσία, Καλύτερο Σενάριο, Καλύτερη Ερμηνεία και πολλές άλλες.

Τα Βραβεία Ίρις αποτελούν ένα από τα πλέον σημαντικά και αναγνωρίσιμα κινηματογραφικά βραβεία στην Ελλάδα.

Ποιες ήταν οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της υπέροχης αυτής βραδιάς;

Σμαράγδα Καρύδη

Η αγαπητή ηθοποιός φόρεσε ένα φόρεμα που την κολακεύει και αναδεικνύει με κομψό τρόπο τη σιλουέτα της.  Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα chic  καλοκαιρινό φόρεμα από τη συλλογή του σχεδιαστή Costarellos.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ένα φόρεμα που συνδύασε με μαύρα, μίνιμαλ πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο, προσδίδοντας έναν κομψό και μοντέρνο αέρα στην εμφάνισή της. Το look της Ζέτας Μακρυπούλια έδειχνε εκλεπτυσμένο και στυλάτο.

Ζέτα Μακρυπούλια

Μαρκέλλα Γιαννάτου

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρκέλλα Γιαννάτου, εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στα Βραβεία Ίρις 2023, φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα. Κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών συνεντεύξεων που κάλυπταν την εκδήλωση, η Μαρκέλλα Γιαννάτου έκανε λιτές δηλώσεις σχετικά με τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, μετά από 14 χρόνια σχέσης.

Μαρκέλλα Γιαννάτου

Ελένη Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια είχε έναν διαφορετικό ρόλο  στα Βραβεία Ίρις, καθώς συνεργάστηκε με τον Φοίβο Δεληβοριά για την απονομή ενός από τα βραβεία. Σε αυτή την εκδήλωση, επέλεξε ένα κομψό look με ένα φόρεμα σε αποχρώσεις της μέντας. Το επίσημο look της ήταν διαφορετικό από αυτά που την έχουμε συνηθίσει, καθώς συνήθως επιλέγει σέξι looks.

Βραβεία Ίρις 2023

MAD VMA 2023: Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς

Νεότερα Άρθρα

Plant Power: Η νέα συλλογή της UGG είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά από φυτικά υλικά!

Her News

Rihanna: Ποζάρει για τη νέα καμπάνια του Louis Vuitton με φουσκωμένη κοιλίτσα

HerNews ka

Oίκος Gucci: Ποιος σχεδιαστής θα πάρει τη θέση του Alessandro Michele;

HerNewskl