HerNews.gr
BRIDE NEWS

Βάπτιση: Οι ωραιότερες ιδέες για αγοράκια και κοριτσάκια

Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου η οποία δεν είναι άλλη από το καλοκαίρι! Αν εκτός από τις διακοπές έχεις να ετοιμάσεις και τη βάπτιση του παιδιού σoυ και δυσκολεύεσαι να διαλέξεις θέμα σου έχουμε πολλές προτάσεις όπου σίγουρα κάποια θα ταιριάζει στα γούστα σου!

Γράφει η Μαριάννα Χρηστίδη

Τα περισσότερα από τα θέματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για κορίτσια αλλά και για αγόρια. Πάμε να ξεκινήσουμε!

Αερόστατο

Ένα πολύ όμορφο και κλασικό θέμα! Μπορείς να συνδυάσεις φυτά σε ροζ χρωματισμούς αν η βάπτιση είναι για κορίτσι ή σε γαλάζιους αν είναι για αγόρι!

Δεινόσαυροι

Μας ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή και μας κάνουν να φανταστούμε πως έμοιαζαν αυτά τα ζώα! Δεινοσαυράκια σε όλα τα χρώματα μαζί με βραχάκια και κατάλληλα φυτά θα μας ταξιδέψουν πολλά πολλά πολλά χρόνια πίσω!

Ζωάκια της ζούγκλας – της θάλασσας- του δάσους

Γενικά τα θέματα με ζωάκια είναι πολύ γλυκά και όμορφα. Είτε διαλέξετε ζώα της ζούγκλας (ελέφαντας, λιοντάρι κτλ), είτε του δάσους (ελάφι, σκίουρος, αρκούδα κτλ), είτε της θάλασσας (χταπόδι, ιππόκαμπος κτλ) θα έχετε σίγουρα ένα υπέροχο τελικό αποτέλεσμα στο στολισμό σας!
Μια ωραία ιδέα θα ήταν να υπάρχει ποικιλία στις μπομπονιέρες, να έχει δηλαδή κάθε μπομπονιέρα και άλλο ζωάκι (πχ σε μορφή μαγνητάκι).

Θάλασσα

Ιδανική πρόταση αν η βάπτιση γίνεται κοντά σε θάλασσα. Μπορείτε να στολίσετε το χώρο με άγκυρες, βάρκες, ναυτάκια και κοχύλια και να χρησιμοποιήσετε γαλάζιους, μπλε και λευκούς χρωματισμούς. Επίσης στις μπομπονιέρες μπορείτε αντί για κορδέλες να χρησιμοποιήσετε σχοινιά.

Ινδιάνικη σκηνή

Μια πρωτότυπη boho ιδέα για βάπτιση είναι και η ινδιάνικη σκηνή. Το θέμα μπορεί να εμπλουτιστεί με κάκτους, μεξικάνικα καπέλα κτλ

Ουράνιο τόξο

Το καταλληλότερο θέμα για τους λάτρεις των χρωμάτων! Μπαλόνια, λουλούδια και μπομπονιέρες σε όλα τα χρώματα είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσουν χαρούμενη διάθεση σε όλους τους καλεσμένους!

Ταξίδι

Ένα θέμα στο οποίο μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία vintage, όπως βαλίτσες , αεροπλανάκια, εισιτήρια κτλ από παλιότερη δεκαετία και να δώσετε μια ρομαντική διάθεση στο συνολικό αποτέλεσμα.

Τσίρκο

Ένα πολύ χαρούμενο θέμα! Μπορείτε να προσθέσετε τέντα τσίρκου στο candy bar και πολλά σημαιάκια παντού στο χώρο! Επίσης μπαλόνια και όμορφοι κλόουν μπορούν να στολίζουν τις μπομπονιέρες σας!

Φρούτο (λεμόνι, φράουλα κ.ά.)

Μια ακόμη ωραία ιδέα είναι να διαλέξετε ως θέμα ένα φρούτο. Πχ αν διαλέξετε το λεμόνι μπορείτε να στολίσετε το χώρο με λεμόνια, με κίτρινα μπαλόνια και με μπομπονιέρες σε παστέλ αποχρώσεις του κίτρινου και του πράσινου.

Φυτό (αμαραντο, ελια κ.ά.)

Εκτός από φρούτο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο φυτό ως θέμα. Ένα δημοφιλές θέμα τόσο σε βαπτίσεις όσο και σε γάμους είναι η ελιά. Μπορείτε ακόμη να το διαλέξετε αν πρόκειται να κάνετε γαμοβάπτιση.

Ό,τι και αν επιλέξετε σας ευχόμαστε να πάνε όλα τέλεια και να βγάλετε πολλές φωτογραφίες για να θυμάστε αυτό το τόσο σημαντικό μυστήριο!

Μαριάννα Χρηστίδη,

Γεωπόνος Γ.Π.Α. – MSc Διαχείριση Ποιότητας Ε.Α.Π.

 

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρομαντικό νυφικό: Μια υπέροχη επιλογή για τον γάμο σας

Her News

Βέρα στο δεξί – Τι συμβολίζει η τοποθέτηση της στον παράμεσο

Her News

Γιατί γονατίζουν οι άντρες στην πρόταση γάμου;

Her News b